Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Mituri despre albriea dentară: Demascate!

albire dentară Brăila

 

Este posibil să te întrebi dacă albirea dentară este sigură. și dacă poate atinge toate nevoile și dorințele pe care le ai, în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului estetic al dinților. De asemenea, s-ar putea să te întrebi dacă albirea dinților funcționează cu adevărat.

 

În această postare blog, vom demitiza unele dintre cele mai comune mituri despre albirea dinților. De asemenea, vom discuta despre siguranța și eficacitatea procedurilor de albire a dinților. Așadar, fie că iei în considerare albirea dinților pentru prima dată, fie că ești doar în căutarea mai multor informații, citește mai departe pentru a găsi răspunsurile!

Mitul #1: Albirea dentară este o procedură dureroasă

Este o concepție populară greșită că albirea dinților este o procedură dureroasă. De fapt, majoritatea pacienților raportează că nivelul de disconfort în timpul și după tratament este minim.

 

Beneficiile de a avea dinți mai albi sunt numeroase, așa că, dacă te gândești să iei în considerare această procedură, nu lăsa teama de durere să te descurajeze să îți atingi obiectivele. Echipa noastră de la Clinica Stelidental din Brăila te poate ajuta să poți obține dinți mai strălucitori în doar o singură vizită.

 

Mitul #2: Albirea dentară este un tratament costisitor

Există multe mituri și concepții greșite în legătură cu albirea dinților. O concepție greșită comună este că albirea dinților este un tratament scump. Cu toate acestea, acest lucru nu este pur și simplu adevărat! Albirea dinților poate fi destul de accesibilă, mai ales în comparație cu alte tipuri de tratamente dentare estetice.

 

Dacă vrei ca dinții tăi să devină mai strălucitori și te gândești la tratamentul cu albire dentară, este estențial să te documentezi și să discuți cu medicul dentist despre cea mai bună opțiune pentru tine. Cu puțină grijă și atenție, poți obține zâmbetul frumos și alb pe care ți l-ai dorit întotdeauna!

 

albire dentară Brăila

Mitul #3: Albirea dinților nu funcționează

Este o concepție greșită comună că albirea dinților nu dă rezultate. Adevărul este că, atunci când este efectuată corect, albirea dinților îți poate oferi albul perlat pe care l-ai dorit întotdeauna.

Acest tip de tratament poate oferi strălucire dinților cu până la 6 nuanțe mai deschis de alb.

 

Mitul #4: Este necesară o lungă perioadă de timp pentru a vedea rezultatele albirii dentare

Când vine vorba de albirea dinților, există o mulțime de mituri și concepții care circulă. Unul dintre cele mai frecvente mituri este acela că este nevoie de mult timp pentru a vedea rezultatele. Acest lucru nu este adevărat!

Albirea dentară profesională, realizată în mod corespunzător, într-un mediu sigur, sub atenta supraveghere a medicul stomatolog, poate oferi rezultate vizibile încă de la prima ședință.

 

Mitul #5: Tratamentele de albire îți pot deteriora dinții

Există multe mituri despre albirea dinților, dar unul dintre cele mai frecvente este acela că vă poate deteriora dinții. De fapt, acest lucru nu este deloc adevărat! Tratamentele de albire a dinților sunt foarte sigure și eficiente și îți pot oferi un zâmbet mai strălucitor în doar câteva tratamente scurte.

 

Înainte de a alege orice tip de tratament stomatologic, important este să iei legătura cu un medic, persoana care este cea mai potrivită pentru a răspunde tuturor întrebărilor și nelămuririlor pe care le ai. Nu toate informațiile de pe internet pot fi surse sigure, care să te ajute.

 

albire dentară Brăila

Dacă îți dorești ca zâmbetul tău să capete strălucire, noi avem soluția perfectă pentru a satisface toate nevoile și dorințele tale! Înainte de tratament îți vom pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, pentru a decide daca tratamentul cu albire dentară este potrivit pentru tine!

 

Avem grijă de zâmbetul tău cu tratamente și servicii de înaltă calitate, la clinica stomatologică Stelidental din Brăila.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.