Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Dinți mai albi și strălucitori în 6 pași simpli

albire dentara braila

 

Avem mulți pacienți care pur și simplu nu vor să se complice cu testarea diverselor metode și tratamente de albire acasă. Vor un zâmbet strălucitor și au nevoie de el până în weekend!

 

Oricare ar fi motivul, la Stelidental înțelegem urgența, care poate fi o nuntă sau absolvirea sau reuniunea de 20 de ani - de fapt, orice ocazie specială în care zâmbetul tău trebuie să fie superb și să fie pregătit pentru fotografii.  Profesioniștii echipei noastre medicale sunt aici pentru a te ajuta!

Zâmbet sănătos - zâmbet luminos și frumos

 

Trebuie să știi că primul și cel mai important pas către un zâmbet luminos și frumos sunt dinții mai albi.

 

Igienizările profesionale anuale sau bianuale vor elimina placa bacteriană, tartrul și petele care s-au acumulat la suprafața smalțului, redând dinților culoarea lor naturală, cu excepția cazului în care pata a pătruns în dinte din cauze precum fumatul.

 

Sarcina ta de zi cu zi, pentru menținerea sănătății și strălucirii dinților tăi este să efectuezi periajul dentar regulat și să utilizezi ața dentară.

 

Dacă nu ai beneficiat recent de o igienizare sau detartraj dentar, îți sugerăm să programezi un consult stomatologic, înainte de albirea ZOOM, pentru cele mai bune rezultate.

Dinți mai albi cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed! în 6 pași simpli

 

albire dentara braila

 

  • Prima ta întâlnire cu medicul stomatolog în vederea albirii dentare va implica o consultație pentru a evalua statusul dentar și pentru a se asigura că dinții sunt pregătiți pentru albire.
  • În cadrul consultului, vom lua amprente ale dinților tăi, pentru albirea personalizată. Deja te poți entuziasma cu gândul la dinți mai albi! Vei primi și un kit pentru acasă, pe care îl vei folosi pentru a-ți menține zâmbetul alb și pentru a aplica gelul desensibilizant, ulterior tratamentului cu Philips Zoom WhiteSpeed!
  • În ziua tratamentului, procedura va începe cu o scurtă pregătire pentru a-ți acoperi gingiile și buzele, lăsând doar dinții expuși la lumina LED.
  • Medicul te va ajuta în alegerea nuanței cele mai potrivite, în funcție de dorințe, necesități, așteptări, nuanță a tenului. Fotografie intraorale pre și post albire vor fi făcute pentru a documenta diferența.
  • Medicul va aplica gelul de albire Zoom, care este special realizat pentru a lucra cu lumina LED a lămpii de albire Philips Zoom WhiteSpeed! Gelul și lumina LED lucrează împreună pentru a pătrunde ușor straturile superficiale ale smalțului dinților, pentru a îndepărta petele și decolorările.
  • Gelul va fi aplicat pentru trei sau patru ședințe de câte cincisprezece minute, pentru un timp total de 45  de minute, operațiunea de aplicare repetându-se după fiecare ședință. Acest pas suplimentar ne permite să vă monitorizăm îndeaproape culoarea. Astfel, uneori este necesară o singură sesiune, alteori  doar 3. Fragmentarea in ședințe favorizează precizia procesului și expunerea potrivită.
  • Odată finalizate cele trei - patru ședințe, vei pleca din clinică cu un zâmbet mai luminos și mai alb!

Clinica Stelidental este alături de tine.

Atunci când realizezi cât de importantă este sănătatea dinților tăi, alegi o clinică cu tradiție și bun renume, precum Stelidental, pentru că zâmbetul tău contează enorm, iar afecțiunile dentare te pot afecta puternic, prin dureri dentare ce reprezintă urgențe stomatologice.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.