Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Despre albirea cu lampa Zoom! - răspunsuri la cele mai frecvente întrebari

albire dentara braila

 

Dacă ai nevoie de dinți cu adevărat mai albi, rapid, dar și în deplină siguranță, echipa medicală a clinicii Stelidental îți răspunde cu soluția albirii profesionale cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed!

Philips Zoom WhiteSpeed! folosește o tehnologie modernă pentru a îți albi dinții cu până la 8 nuanțe în mai puțin de o oră, în timp ce te relaxezi la noi în clinică.

 

Este ideal pentru oricine dorește rezultate imediate. Sistemul de albire Zoom! folosește un gel revoluționar brevetat, certificat, nedăunător pentru dinți.

Obține dinții mai albi într-o fracțiune de timp, cu Philips Zoom WhiteSpeed.

Ce este albirea dintilor cu Zoom?

Albirea cu lampa Zoom! este un proces de albire care îndepărtează petele și decolorările smalțului și ale dentinei.

 

Cine poate beneficia de albirea dinților cu Philips Zoom WhiteSpeed?

Aproape oricine poate beneficia de albirea dinților. Cu toate acestea, tratamentul poate să nu fie la fel de eficient sau sigur pentru unii ca și pentru alții.

Doar medicul, în cadrul unei consultații stomatologice, poate stabili dacă ești un candidat potrivit pentru această procedură și poate evalua în mod realist nuanța la care pot ajunge dinții tăi în urma albirii.

 

Albirea dinților este sigură?

Da, cercetările și studiile clinice indică faptul că albirea dinților sub supravegherea unui medic stomatolog  este sigură.

De fapt, albirea dentară Brăila profesională este cea mai sigură procedură de albire dentară disponibilă.

Ca și în cazul oricărui alt tip de albire, albirea cu lampa Zoom (Philips Zoom WhiteSpeed) nu este recomandată copiilor sub 13 ani și femeilor însărcinate sau care alăptează.

Rezultatele albirii durează mult?

Urmând câteva instrucțiuni simple de îngrijire după albire, dinții tăi vor fi mai albi, pentru o durată extinsă de timp.

Îți recomandăm folosirea aței dentare, periajul de două ori pe zi și evitarea alimentelor care pătează dinții.

Îți recomandăm, de asemenea, produse cu formule profesionale din aceeași gamă, concepute special pentru a-ți menține dinții cât mai strălucitori. Acestea sunt disponibile prin intermediul medicilor noștri.

 

Există vreo diferență între produsele de albire dentară fără prescripție medicală și albirea profesională?

Da! Consultarea doctorului este întotdeauna primul pas pentru albirea dinților în siguranță.

Albirea cu benzile de albire a dinților fără prescripție medicală, gelurile și pastele de dinți durează săptămâni sau luni, pentru a îți albi dinții doar câteva nuanțe.

Sistemul Philips Zoom WhiteSpeed este dovedit clinic că albeste dinții cu până la opt nuanțe, într-o oră, în confortul și siguranța clinicii noastre stomatologice.

 

albire dentara braila

Cum funcționează Philips Zoom WhiteSpeed ?

Ingredientul activ al gelului de albire activat cu lumină este peroxidul de hidrogen. Pe măsură ce peroxidul de hidrogen este descompus, oxigenul pătrunde în smalț și dentină, albind orice colorație și menținând în același timp structura dintelui neschimbată.

Lumina LED a Lampii Zoom! ajută la activarea peroxidului de hidrogen și îl ajută să elimine petele în mod sigur, dar și eficient.

 

Este procedura de albire dentară profesională dureroasă?

Nu. În timpul procedurii, pacienții se pot uita la televizor sau pot asculta muzică. Unii pacienți adorm, relaxați.

 

Există efecte secundare?

Unii oameni experimentează o sensibilitate temporar crescută a dinților, după tratament. Aceste simptome dispar în decurs de 1-3 zile de la finalizarea tratamentului și pot fi înlăturate cu medicație prescrisă de medic.

 

Cât durează procedura?

Întreaga procedură durează puțin peste o oră. Procedura începe cu o perioadă de pregătire urmată de mai puțin de o oră de albire.

Un tratament cu fluor de cinci minute finalizează procedura.

Recomandăm o igienizare profesională înainte de sesiunea efectivă de albire dentară.

Stelidental îți pune la dispoziție nou sistem modern de albire cu lampa Zoom  WhiteSpeed, de albire sigură și eficientă a zâmbetului tău, dar și foarte rapidă!

Dacă îți dorești un zâmbet mai alb și strălucitor, programează-te pentru albire dentară, chiar astăzi.

Zâmbetul tău așteaptă să fie admirat!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.