Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Protetica

Coroane ceramice E-MAX

Coroane ceramice E-Max

 

Conceptul E-max este extrem de durabil și foarte estetic, prin urmare este utilizat pe scară largă pentru refacerea dinților în regiunea frontală.

Ce este sistemul E-max?

E-max este un sistem integral din ceramică, care se bazează pe sticlă cu disilicat de litiu și constă din cuarț, dioxid de litiu, fosforoxid, alumină, oxid de potasiu și oligoelemente.

Coroana este de obicei frezată dintr-un singur bloc de ceramică, ceea ce o face foarte durabilă. Tehnologia CAD/ CAM face posibilă obținerea unei coroane într-o singură ședință de tratament.

Protezele din ceramică E-max câștigă rapid popularitate largă în stomatologie, datorită esteticii, durabilității și rezistenței lor excelente.

Sistemul E-max este indicat în principal pentru fabricarea coroanelor în regiunea frontală.

E-max este, de asemenea, alegerea ideală pentru punțile dentare scurte din regiunea anterioară.

Care sunt beneficiile E-max?

 

Care sunt beneficiile E-max?

 

Protezele pe bază de E-max au mai multe avantaje, care le fac ideale pentru fabricarea protezelor fixe în regiunea anterioară:

  • Cea mai bună potrivire cu dinții tăi naturali: o cerință estetică importantă pentru protezele din ceramică este ca acestea să aibă suficientă transluciditate care să se potrivească dinților tăi naturali. Coroanele E-max posedă un amestec ideal de transluciditate și aspect realist, ceea ce le face potrivite pentru refacerea dinților frontali. Sunt mai translucide decât coroanele din zirconiu! Protezele din ceramică totală E-max nu conțin niciun aliaj metalic sub porțelan. Aceasta înseamnă că acea linie cenușie inestetică a unui metal subiacent nu va fi vizibilă la nivelul gingiilor, iar coroanele vor arăta la fel ca dinții tăi naturali.
  • Durabilitate: coroanele E-max sunt preparate din disilicat de litiu, material de o rezistență excelentă. Astfel, coroanele E-max sunt mai puțin susceptibile a se crăpa sau a se fractura în timpul utilizării clinice. Este mai puțin probabil să se ciobească, în comparație cu coroanele din zirconiu!
  • Abilitatea de a fi frezate robotizat: Un alt avantaj al coroanelor E-max este că acestea pot fi fabricate rapid utilizând frezarea CAD-CAM. Coroanele E-max sunt preparate dintr-un bloc monolitic de înaltă calitate din disilicat de litiu. Tot ceea ce trebuie să facă medicul dentist este să prepare dinții, să realizeze o amprentare digitală, să o introducă în software-ul sistemului CAD-CAM și voila! Coroanele E-max sunt gata pentru cimentare!
  • Conservarea structurii dinților: Deoarece coroanele E-max posedă rezistență excelentă, pot fi frezate pentru a fi foarte subțiri. Acest lucru nu numai că asigură o estetică optimă, dar necesită doar o îndepărtare minimă a țesutului dentinal în timpul șlefuirii, astfel încât dintele să fie puternic.
  • Opțiuni multiple pentru restaurarea dinților: Cel mai bun lucru despre sistemul E-max este că nu se limitează doar la coroane. Acest sistem poate fi, de asemenea, utilizat pentru a fabrica fațete dentare, restaurări inlay, onlay și chiar punți dentare cu lungime scurtă, pentru a înlocui dinții frontali.

Este E-max soluția potrivită pentru tine?

 

Este E-max soluția potrivită pentru tine?

 

Coroanele din ceramică E-max oferă o soluție foarte estetică, pentru corectarea următoarelor probleme estetice:

  • Dinți pătați. Spune adio dinților pătați, cu coroanele și fațetele E-max. Aceste proteze din ceramică sunt foarte translucide și au o rezistență excelentă la rupere și la ciobire.
  • Probleme de alinere dentară. Coroanele E-max pot fi folosite și pentru a restabili structura și forma dinților strâmbi, în special în regiunea frontală.
  • Dinți tratați endodontic. Dinții devitali tind să devină fragili și să se înnegrească. Coroanele E-max oferă un amestec excelent de estetică și rezistență, pentru refacerea acestor dinți.
  • Dinți fracturați. Dinții care s-au fracturat fie din cauza cavităților extinse, fie din cauza traumatismului, pot fi, de asemenea, refăcuți cu coroane Emax.

 

Dacă ai nevoie de o restaurare super estetică, E-max este cu siguranță o alegere de luat în considerare.

 

Specialiștii clinicii Stelidental refac zâmbete și redau funcționalitatea dinților, prin tehnici, tehnologii și materiale ultra-moderne.

Zâmbetul tău merită tot ce e mai bun.

Coroane E-max

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.