Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Ortodontie

Aparate dentare fixe Brăila

Aparate dentare fixe Brăila

 

Aparatele fixe sunt cunoscute de majoritatea oamenilor, varianta clasică a acestora fiind aparatele dentare metalice.

Atunci când vorbim de aparate dentare fixe Brăila, trebuie să avem în vedere faptul că pe lângă aparatele dentare fixe tradiționale, în cadrul clinicii Stelidental din Brăila sunt disponibile acum și alte tipuri de aparate dentare moderne, mai estetice sau chiar poziționate pentru a fi invizibile pentru cei din jur.

Aparatul dentar fix este un sistem de brackeți lipiți pe dinți, pe suprafața exterioară sau interioară, cu un fir introdus prin fiecare bracket, pentru a-i conecta și dirija, creând tensiunea necesară îndreptării dinților. Acest fir denumit arc este stabilizat pe brackeți prin elastice care se schimbă cu ocazia ajustărilor regulate ale arcului, efectuate de către medicul ortodont.

 

Aparatul dentar metalic

Aparatele metalice sunt încă utilizate pe scară largă și sunt foarte eficiente. Tehnologiile și tehnicile moderne și-au pus amprenta asupra lor și acum brackeții metalici sunt mai mici, mai confortabili și mai eficienți decât în trecut.

Pacienții pot alege brackeți metalici personalizați cu elastice colorate, populare pentru copiii și adolescenții care vor să fie în trend.

 

Aparatul dentar metalic lingual Incognito

Acest aparat dentar avansat utilizează fața interioară a dinților, pentru a realiza mișcarea acestora, astfel nemaifiind vizibil.

Fiecare bracket este realizat personalizat, pentru dintele respectiv, prin metode computerizate, dintr-un aliaj de aur, ceea ce asigură eficiență, biocompatibilitate și confort ridicat al pacienților.

 

Aparate dentare fixe Braila

 

Aparatul dentar ceramic

Brackeții ficși transparenți sunt o alternativă excelentă la aparatele metalice tradiționale, din punct de vedere estetic, dar și funcțional.

Brackeții ceramici au o dimensiune și o formă asemănătoare cu cei metalici, dar sunt fabricați din blocuri ceramice, au culoarea dinților sau sunt transparenți, astfel încât să se nu fie prea vizibili pe dinți.  

Mulți pacienți care nu tolerează metalul sau care au exigențe estetice mai ridicate preferă aparatele dentare din ceramică față de aparatele dentare metalice.

 

Aparatul dentar Safir

Aparatul dentar cu brackeți din safir artificial RADIANCE, utilizat de medicii ortodonți ai clinicii Stelidental este deosebit de estetic, dar și rezistent:

  • Invizibil - spre deosebire de alte aparate dentare fixe, aparatele Radiance sunt invizibile! Vei zâmbi cu încredere încă de la debutul tratamentului ortodontic.
  • Confortabil – Brackeții Radiance sunt tăiați din safir de cristal pur și apoi lustruiți la căldură până când sunt complet netezi, astfel încât nu va trebui să îți faci griji cu privire la marginile care irită țesuturile moi, așa cum este cazul aparatele dentare tradiționale.
  • Fără pete – Brackeți Radiance nu se pătează.
  • Puternic și eficient - Sunt proiectate pentru a fi cele mai puternice aparate dentare disponibile. Fiind tăiate din cristal și tratate la căldură până când sunt perfect netezi, brackeții asigură un suport remarcabil de puternic.

 

aparat dentar safir Braila

 

Aparatul cu brackeți autoligaturanți de tip Damon

Acesta este o alternativă mai modernă la aparatul dentar fix clasic. Folosește cleme metalice mici incluse în brackeți pentru a menține firul, în loc în loc de elastice - autoligarea înseamnă că brackeții se pot lega direct de arc.

Aceste aparate dentare sunt concepute pentru a fi mai confortabile și pentru a reduce timpul de tratament, deoarece firele nu trebuie strânse atât de des.

 

Expertiza ortodontică a specialistului nostru în ortodonție, combinată cu aparate dentare fixe Brăila, moderne și estetice, utilizate în clinica Stelidental, au potențialul de a transforma fizionomia, prin zâmbete armonioase!

 

Aaarat dentar fix Braila

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.