Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Albirea dentară cu lampa Zoom este sigură pentru dinți?

albire dentara braila

 

Albirea dinților este cel mai frecvent solicitat tratament de stomatologie cosmetică din lume.

 

Aceasta se practică, de regulă, în clinicile stomatologice, sub atentă supraveghere medicală.

 

Există în prezent și diferite tipuri de produse de albire dentară, care pot fi achiziționate fără prescripție medicală și utilizate acasă, fără supravegherea medicului specialist.

 

Clinica Stelidental Îți propune un tip de albire dentară Brăila deosebit de populară în rândul pacienților, cunoscută sub numele de albire cu lampa Zoom.

Albirea dentară cu lampa Zoom este sigură pentru dinți?

 

Da. Cercetările și studiile clinice indică faptul că albirea dinților sub supravegherea unui dentist este sigură.

 

Metodele de albire acasă presupun efort, grijă foarte mare, precizie, respectarea cu exactitate a timpului recomandat, fapt care predispune la greșeli. Problema este că greșelile pot afecta serios dinții.

 

Albirea dentară Brăila cu lampa LED este una dintre cele mai sigure proceduri de cosmetică dentară disponibile.

 

Unele persoane au îngrijorări cu privire la efectele pe care albirea le poate avea asupra smalțului dinților.

 

Dinții sunt compuși din straturi, iar smalțul este cel mai dur strat exterior al dinților și cel mai facil afectat de colorare și decolorare.

 

Unele rapoarte au sugerat că expunerea în anumite condiții la agenți de albire poate provoca afectarea smalțului, ceea ce face carierea să fie mai probabilă și determină pacienții să experimenteze sensibilitatea și durerea dentară atunci când mănâncă sau beau ceva deosebit de cald, rece sau dulce.

 

Din fericire, la concentrațiile utilizate în stomatologia cosmetică, s-a demonstrat că agenții de albire nu deteriorează smalțul și nu există dovezi ale afectării smalțului.

 

Singurele lucruri care contraindică în mod obișnuit albirea dinților, chiar și sub îngrijirea medicului stomatolog este vârsta de sub 13 ani, starea de gravidie sau alăptare.

 

albire dentara braila

Cum ne asigurăm că procedura de albire este sigură pentru tine

 

  • Ne asigurăm că este necesară și că rezultatul eventualei albiri va fi unul uniform

Albirea profesională se realizează doar ulterior consultului stomatologic.

Atunci când, în cadrul consultului stomatologic, se detectează prezența plăcii bacteriene și a tartrului, se realizează eliminarea acestora anterior oricărui alt tratament stomatologic. 

 

Astfel, de multe ori, constată cu bucurie că dinții se albesc suficient fără albire dentară, prin igienizare profesională (periaj dentar profesional, realizat cu instrumente medicale și o pastă performantă, procedură urmată de Airflow) și un eventual detartraj dentar.

 

Igienizarea dentară profesională și detartrajul îndepărtează placa dentară, tartrul și petele de suprafață, lăsând dinții curați, mai albi și strălucitori.

 

Al doilea avantaj al curățării profunde a dinților este eliminarea oricărei urme de placă sau tartru de pe suprafața dinților, ceea ce va permite un rezultat de albire uniform.

 

  • Ne asigurăm că nu ai carii sau fisuri

În cadrul consultului stomatologic, ne asigurăm că nu ai carii, eroziuni dentare sau fisuri în smalț, ceea ce ar determina ca albirea dentară să fie nerecomandată. Gelul de albire ar pătrunde la dentină și chiar pulpă, ceea ce ar dăuna profund dintelui și ar cauza dureri.

 

Se verifică, de asemenea și prezența lucrărilor dentare frontale, vizibile în cadrul zâmbetului, căci albirea nu are efect asupra acestora, albirea efectuată astfel conducând la rezultate inestetice.

 

  • Gestionarea riscului pentru țesutul moale

Agenții de înălbire puternici din componența gelului de albire profesională sunt destinați utilizării pe dinți, deci este important să nu intre în contact cu țesuturile moi. Îți vom acoperi gingiile cu un baraj realizat prin aplicarea unui gel ce se la solidifica în contact cu gingiile tale și vom plasa o protecție pentru buze.

 

  • Gestionarea sensibilității dinților

Sensibilitatea după tratament este un efect secundar comun, dar acest lucru poate fi gestionat și durează doar câteva ore sau, în anumite cazuri, câteva zile.

 

Folosirea unui brand de renume precum Philips face, de asemenea, o diferență, deoarece aceste produse au fost formulate pentru a proteja împotriva sensibilității dinților.

 

Ulterior albirii dentare, se utilizează un gel special pentru desensibilizare, iar acasă veți beneficia de tratament medicamentos pentru o scurtă perioadă și numai dacă este cazul.

Pentru rezultate de albire rapide și spectaculoase, albirea cu Philips Zoom WhiteSpeed este o alegere excelentă! Pentru a citi mai multe detalii despre tehnologia Zoom, vizitează site-ul nostru web astăzi!

 

Dacă ai întrebări specifice sau doriți să te programezi astăzi, sună la clinica Stelidental, la numerele 0723 137 978 / 0239 616 036, sau utilizează sistemul nostru ușor de programare online!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.