Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Albire dentară: Cum pot menține pentru mai mult timp nuanța de alb a dinților?

albire dentară brăila

 

Nu este un secret că albirea dentară este una dintre cele mai populare proceduri cosmetice din lume. Un zâmbet frumos și alb te poate face să pari mai tânăr și mai atrăgător. Cu toate acestea, păstrarea dinților albi după un tratament de albire poate fi o provocare. În această postare pe blog, vom discuta câteva sfaturi despre cum să vă păstrați dinții mai albi pentru mai mult timp!

Noțiuni de bază despre albirea dentară

 

Albirea dinților este una dintre cele mai populare proceduri dentare cosmetice și nu e de mirare de ce. Un zâmbet mai strălucitor și mai alb îți poate spori încrederea și te poate face să pari cu ani mai tânăr. Dar, cu atât de multe produse pe piață, poate fi greu să știi de unde să începi.

 

Dacă te gândești la albirea profesională a dinților, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere. În primul rând, asigură-te că te vei consulta cu medicul dentist pentru a vedea dacă ești un bun candidat pentru această procedură.

 

Unele persoane au sensibilitate dentară sau alte afecțiuni care pot face ca albirea dentară să fie mai puțin eficientă sau mai incomodă. Odată ce medicul va confirma necesitatea și realizarea tratamentului, va a crea un plan de albire personalizat.

 

albire dentară Brăila

 

Cum să îți păstrezi dinții mai albi pentru mai mult timp

 

Nimic nu se compară cu un zâmbet alb și strălucitor pentru a te înveseli - sau pentru a-ți da încrederea necesară în relațiile sociale zilnice. Dar menținerea dinților la cel mai bun aspect poate fi o mică provocare. Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să îți păstrezi zâmbetul în cea mai bună formă:

  • Evită alimentele și băuturile care pot provoca pete. Cafeaua, ceaiul, vinul roșu și fructele și legumele de culoare închisă pot contribui la decolorarea dinților.
  • Renunță la fumat.
  • Folosește pastă de dinți de albire. Există o varietate de paste de dinți de albire pe piață, care îți pot menține zâmbetul strălucitor.
  • Mergi la medicul dentist în mod regulat pentru curățări și controale. O bună igienă dentară este esențială pentru a-ți păstra dinții sănătoși și albi. Asigură-te că vizitele la dentist sunt realizate la fiecare șase luni pentru o curățare și un control și mai des dacă ai preocupări legate de sănătatea dinților.

 

Alimentele și băuturile care îți pot păta dinții

 

Toată lumea știe că ceaiul și cafeaua îți pot păta dinții. Dar știai că există o mulțime de alte alimente și băuturi care îți pot lăsa zâmbetul mai puțin strălucitor?

  • Vinul roșu
  • Sos de soia
  • Fructe de pădure
  • Afinele
  • Sfecșa roșie
  • Sosul de roșii

 

Urmând aceste sfaturi simple, îți poți păstra albul perlat în cea mai bună formă pentru mai mult timp!

Îți dorești un zâmbet mai încrezător? Echipa Stelidental are soluția! Solicită chiar astăzi o programare, iar noi vom contura strălucirea zâmbetului tău!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.