Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Albire dentară - cum alegem cea mai bună soluție pentru dinții noștri

albire dentară brăila

 

Dacă sunteți îngrijorați de culoarea dinților și doriți să faceți albire dentară, atunci aveți nevoie de cele mai bune soluții. Există multe opțiuni pentru albirea dentară, inclusiv produsele pe care le puteți cumpăra din farmacie sau cele disponibile în cabinetele stomatologice. Dar care este cea mai bună și de lungă durată soluție?

Albirea dentară - cum definim acest tip de tratament?

Albirea dinților este un mod simplu și eficient de a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. Deși există mai multe produse comerciale de albire a dinților disponibile, majoritatea dentiștilor recomandă albirea profesională a dinților pentru cele mai bune rezultate. Albirea profesională a dinților folosește un agent de albire mai puternic decât cel disponibil fără prescripție medicală și este aplicat direct pe dinți. În cele mai multe cazuri, albirea profesională a dinților poate face ca dinții dumneavoastră să fie mai strălucitori cu câteva nuanțe într-o singură ședință.

 

Beneficiile albirii profesionale a dinților

Majoritatea oamenilor se bucură să aibă un zâmbet alb și strălucitor. Din păcate, în timp, dinții pot deveni pătați și îngălbeniți, afectându-vă încrederea în sine. Vestea bună este că acum există multe opțiuni pentru albirea profesională a dinților. Aceste tratamente folosesc agenți de albire pentru a îndepărta petele adânc înfipte și pentru a vă readuce dinții la culoarea lor naturală.

 

Albirea profesională a dinților este, de asemenea, mult mai eficientă decât produsele de albire fără prescripție medicală și poate fi finalizată într-o singură vizită la dentist. În plus, albirea dentară este sigură pentru dinții și gingiile dumneavoastră. Dacă sunteți interesat să obțineți un zâmbet mai strălucitor, întrebați astăzi medicul dentist despre albirea profesională a dinților.

 

albire dentară brăila

 

La ce să vă așteptați în timpul și după tratament

Albirea dentară este o procedură dentară cosmetică populară care poate îmbunătăți semnificativ aspectul zâmbetului dumneavoastră. Tratamentul implică utilizarea de produse de albire pentru a elimina petele și decolorarea de pe suprafața dinților dumneavoastră. Deși există multe produse de albire disponibile fără prescripție medicală, tratamentele profesionale de albire a dinților efectuate de un medic dentist pot oferi rezultate mai spectaculoase.

 

În timpul unui tratament profesional de albire a dinților, medicul dentist va aplica mai întâi un gel protector pe gingii pentru a preveni iritarea. Apoi, va aplica un gel de albire pe dinți și va folosi o lumină specială pentru a activa gelul. Lumina ajută la accelerarea procesului de albire, permițându-vă să obțineți rezultate în doar o singură vizită. După tratament, medicul dentist vă va oferi instrucțiuni despre cum să vă îngrijiți dinții pentru a vă menține rezultatele.

 

Majoritatea persoanelor experimentează o sensibilitate temporară după tratamentul de albire a dinților. Acest lucru este complet normal și ar trebui să dispară în câteva zile. În plus, este important să evitați să mâncați sau să beți alimente și băuturi de culoare închisă imediat după tratament, deoarece acestea pot cauza retușarea dinților. Respectarea acestor instrucțiuni simple vă va ajuta să vă bucurați de rezultate de lungă durată în urma tratamentului de albire a dinților.

 

Sfaturi pentru a vă păstra dinții albi după tratament

Odată ce ați avut dinții albiți în mod profesional, veți dori să luați măsuri pentru a le păstra aspectul lor cel mai bun. Iată câteva sfaturi simple:

  • Evitați alimentele și băuturile care cauzează pete: Cafeaua, ceaiul, vinul roșu și sucurile de culoare închisă pot contribui la apariția petelor. Dacă nu puteți renunța în totalitate la ele, încercați cel puțin să vă limitați consumul.
  • Periați-vă de două ori pe zi: Acest lucru va ajuta la îndepărtarea oricăror pete de suprafață care s-au acumulat pe parcursul zilei. Asigurați-vă că folosiți o pastă de dinți de albire pentru cele mai bune rezultate.
  • Folosiți zilnic ața dentară: Folosirea aței dentare ajută la îndepărtarea plăcii și a altor resturi care pot cauza pete.
  • Clătiți cu apă de gură: Apa de gură poate ajuta la îndepărtarea oricăror particule persistente pe care periajul și folosirea aței dentare le-au omis. Căutați o apă de gură de albire pentru un impuls suplimentar.

 

Urmând aceste sfaturi simple, vă puteți ajuta să vă păstrați dinții în cea mai bună formă după tratament.

Ești pregătit pentru a oferi zâmbetului strălucirea pe care o merită? Clinica Stelidental este aici pentru tine!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.