Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Ultradent™ VALO™ Grand LED Curing Light

Lampa de polimerizare VALO Grand dispune de toate caracteristicile pe care le-ați apreciat la echipamentele de lămpi de polimerizare VALO, dar cu o lentilă mai mare. Lentila de 12 mm este concepută pentru a acoperi cu ușurință o molară de 10 mm pentru o polimerizare rapidă și eficientă. Butonul de alimentare situat pe partea inferioară permite o operare mai intuitivă.

 

Fiecare lampa de polimerizare VALO Grand începe sub forma unei bare solide de aluminiu de înaltă calitate, temperată, utilizată în industria aerospatială, care este prelucrată cu precizie CNC la facilitățile Ultradent din Utah, SUA. Construcția monocorp asigură durabilitate și oferă o disipare a căldurii de neegalat. Designul elegant, ergonomic și aerodinamic permite lampii VALO Grand să ajungă ușor la toate zonele de polimerizare fără a sacrifica confortul pacientului. Bagheta din aluminiu, componentele prelucrate și lentila din sticlă temperată o fac cea mai durabilă lampă de polimerizare fără fir disponibilă.

 

Aparatele de polimerizat VALO are capul cu cel mai mic profil pentru o lampă cu LED-uri cu spectru larg. Capul subțire permite acces ușor și direct la toate zonele de polimerizare.