Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

MICROSCOP ENDODONTIC PRIMA DNT LABOMED

Microscopul PRIMA DNT reprezintă o inovație în domeniul medicinei dentare, fiind o alegere perfectă pentru medicii stomatologi și cei specializați în chirurgie orală sau maxilo-facială. Designul compact al acestuia este optimizat pentru a economisi spațiu în sala de tratament. De la tratamente stomatologice la cele chirurgicale, microscopul PRIMA DNT oferă flexibilitate și performanță pentru un tratament mai bun, mai rapid și mai previzibil.

 

Microscoapele Labomed PRIMA au introdus tehnologii noi în domeniul microscopiei dentare, cum ar fi iluminarea cu LED-uri, care produce o lumină intensă, albă și rece, superioară iluminării clasice cu halogen. Acest lucru a eliminat nevoia de a achiziționa periodic consumabile, cum ar fi becurile halogen, reducând astfel costurile de întreținere și utilizare a microscopului PRIMA.

 

Dioda LED incorporată în microscopul PRIMA DNT are o putere de 50 W, echivalentă cu puterea emisă de un bec halogen de 150 W, dar oferă o lumină albă și naturală. Lumina se oprește automat când microscopul este plasat în poziția de repaus (cu brațul în sus), iar un potențiometru permite reglarea intensității luminii în funcție de nevoile medicului practician.