Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Implanteo LED® motor pentru implantologie si chirurgie

A fost creat cu atenție Implanteo LED® motorul pentru implantologie și chirurgie, cu scopul de a vă oferi un ajutor de încredere în timpul procedurilor chirurgicale, în special prin utilizarea tehnologiei LED.

 

Tehnologia cu LED-uri oferă un confort maxim în timpul lucrului datorită multiplelor sale avantaje. În primul rând, aceasta permite obținerea unei calități optime a luminii, similară cu lumina naturală, de aproximativ 5500° K. În plus, tehnologia LED elimină umbrele din zona de lucru, oferind un iluminat ideal pentru intervenții chirurgicale și alte activități de precizie. Un alt avantaj al tehnologiei cu LED-uri este campul de iluminare mai mare în comparație cu iluminatul clasic, iar puterea poate fi reglată în funcție de nevoile specifice. În plus, componente LED sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor.

 

În lumea chirurgicală, inteligența și performanța sunt esențiale. Această tehnologie oferă o gamă largă de caracteristici avansate, incluzând 10 programe configurabile, cu până la 10 secvențe disponibile pe fiecare program. Setarea și manipularea sunt ușor de realizat, iar datele critice, precum cuplul în N.cm. și viteza, sunt afișate în timp real. În plus, graficele în timp real sunt accesibile printr-un singur clic. Datele sunt salvate pe un USB pentru a asigura urmărirea pacientului, iar toate funcțiile principale pot fi controlate cu ajutorul unei pedale ergonomice, inclusiv controlul irigării, inversarea și creșterea cuplului, și progresia secvențelor.