Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Heliodent Plus Dentsply Sirona

Fiecare pacient primește un diagnostic complet și precis de la medicul stomatolog, bazat pe o examinare clinică directă și informațiile oferite de radiografiile dentare. Pentru a asigura aceste informații relevante și de înaltă calitate, clinica noastră Stelidental utilizează unul dintre cele mai performante echipamente de radiologie intra-dentară, Heliodent Plus Dentsply Sirona. Acest aparat emite doar cantități foarte mici de radiații și poate oferi informații valoroase cu privire la prezența cariilor, dimensiunile și calitatea țesutului osos în care sunt fixați dinții, prezența unor infecții și corectitudinea și rezultatele tratamentelor anterioare, precum și detalii despre structurile anatomice importante, cum ar fi sinusurile, maxilarele și canalul mandibular.

 

Pe baza acestor informații, medicul stomatolog poate propune un plan de tratament și poate planifica etapele de intervenții dentare. Echipamentul de radiologie intra-orala reprezintă o piesă centrală în activitatea de zi cu zi a clinicilor dentare, asigurând diagnosticul și evaluarea completă a fiecărui pacient.

 

Clinica Stelidental utilizează aparatul de radiologie de ultimă generație Heliodent Plus Dentsply Sirona pentru realizarea radiografiilor retro-alveolare, cu o emisie minimă de radiații. În același timp, protecția pacientului este o prioritate importantă, motiv pentru care sunt utilizate echipamente suplimentare de protecție din plumb, pentru a minimiza nivelul de iradiere.

 

Experiența clinică a medicilor de la Stelidental este întărită de programul Sidexis 4, care oferă soluții de diagnosticare clară și eficientă în timp real pentru diverse afecțiuni, precum implantologie, endodonție, apnee de somn și tratamente ale afecțiunilor ATM. Acest program asigură un flux de lucru optimizat pentru ca medicul să poată oferi pacientului cel mai bun tratament posibil.