Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Biolase Epic X

5 avantaje ale Biolase Epic X


Aparatul Biolase Epic X este unul dintre cele mai noi dispozitive medicale cu laser folosit atat in chirurgia dentara, cat si in mijloacele terapeutice.

 

  • Nu este dureros

Una dintre marile frici ale pacientilor este tocmai durerea pe care o pot resimti in timpul interventiilor medicale sau in urma vizitei la stomatolog.

 

De aceea, laser-ul Epic X este conceput special pentru a elimina senzatia de durere. In acelasi timp, folosirea lui stimuleaza procesul de recuperare si reduce sangerarile, garantand succesul tratamentelor medicale.

 

  • Tratament confortabil

Stim cat de important este pentru tine sa te simti relaxat ori de cate ori esti nevoit sa treci pragul cabinetului stomatologic.

 

Confortul tau asigura in egala masura si o stare de bine medicului stomatolog, in timpul unei interventii.

 

Astfel, utilizarea aparatului Epic X iti ofera un sentiment de liniste pentru ca tu sa scapi de orice temere.

 

 

Mai mult, daca te afli in situatia de a suferi interventii stomatologice, Epic X de la Biolase permite realizarea acestora cu mai putin anestezic si fara a leza considerabil tesuturile, grabind in acest mod procesul de vindecare.

  • Chirurgie dentara eficienta

Bineinteles, cu totii ne dorim sa nu ajungem in situatia de a suferi interventii chirurgicale, insa niciodata nu se stie cand vom avea nevoie de un astfel de tratament.

 

In consecinta, indepartarea leziunilor aftoase sau herpetice, precum si tratarea paradontozei se poate realiza de acum intr-o maniera mult mai eficienta comparativ cu alte instrumente prevazute cu laser existente pe piata.

 

  • Tratamente terapeutice de succes

Situatiile in care persoanele sufera de dureri minore a regiunii maxilo-faciala orala sunt deseori intalnite.

 

Evident, astfel de probleme sunt neplacute, creeaza o stare de disconfort si te impiedica sa-ti desfasori activitatile zilnice in conditii optime. Cu aparatul Biolase Epic X, te putem ajuta sa scapi de aceste dureri si sa te bucuri de sanatatea dentara la care visezi.

  • Albirea dintilor rapida

Cu siguranta ti tu iti doresti sa ai parte de un zambet impecabil pe care sa-l afisezi zi de zi.

 

Datorita noului aparat Biolase Epic X, poti acum sa beneficiezi de tratamente la cele mai inalte standarde. Te asiguram ca procesul de albire cu laser Epic X este rapid, eficient si calitativ.