Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Dr. Steluta Barbu
 

Managerul general al Clinicii SteliDental, Doamna Doctor Steluta Barbu are o experienta de peste 20 de ani in domeniul stomatologic.

 

Fiind medic specialist in stomatologie generala si dobandind competente in implantologie si radiologie, Doamna Doctor a infiintat Clinica SteliDental din dorinta de a ajuta oamenii in prevenirea problemelor dentare, dar si tratarea afectiunilor deja existente.

 

De-a lungul timpului, aceasta a investit timp si rabdare in formarea unei echipe ce are la baza numai medici specializati, impreuna cu care imparte aceleasi valori, viziuni si misiuni.

 

Alaturi de acestia, clinica a evoluat odata cu tehnologia moderna folosita in procedurile stomatologice si gama larga de servicii oferite pacientilor.

 

Doamna Doctor a participat la diferite simpozioane si cursuri de perfectionare, obtinand permisul de exercitare in Domeniul Nuclear.

 

In prezent, aceasta este membru ICOI (Societatea Profesional-Stiintifica a Implantologilor din Romania) si SSER (Societatea de Stomatologie Estetica din Romania).