Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
1 2 3
20MAI

Coloratiile dentare extrinseci si cum pot fi indepartate

De fiecare dată când bem cafea, ceai, cola sau mâncăm ciocolată sau fructe puternic colorate, cat si in cazul persoanelor fumatoare o parte din pigmenţii din băuturi, alimente sau tutun rămân pe suprafaţa smalţului.   Iar, dacă situaţia se repetă zi de zi, fără un periaj adecvat seara şi dimineaţa, dinţii capătă o culoare neplăcută.   Acestea poarta denumirea de coloraţii extrinseci (de natura externă) şi pot fi îndepărtate...

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Xerostomia

Xerostomia sau sindromul gurii uscate, este un simptom care apare atunci cand fluxul salivar scade si saliva devine devine mai vascoasa.   Xerostomia nu reprezinta o afectiune, insa poate fi un simptom pentru o serie de afectiuni.   Pe langa faptul ca este deranjanta, lipsa salivei poate duce la aparitia cariilor.   Xerostomia se poate declansa de la anumite medicamente, alcool, tutun sau odata cu inaintarea in varsta.  

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Philips Sonicare AirFloss Ultra

Cea mai simpla solutie pentru o curatare interdentara, eficienta este Philips Sonicare AirFloss Ultra.   Ajuta la indepartarea placii bacteriene prin tehnologia cu triplu jet de micropicaturi de aer si lichid.   E dovedit clinic ca AirFloss Ultra este la fel de eficient ca si ata dentara pentru mentinerea sanatatii gingivale.  

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Halitoza

Respiratia urat mirositoare, halitoza, este frecvent cauzata de o igiena dentara necorespunzatoare.   Insa exista si alti factori cum ar fi:   Bolile gingivale, Cariile dentare, Deasemenea, uscaciunea gurii aparuta in unele afectiuni poate atrage dupa sine o respiratie urat mirositoare. Infectiile gatului, Infectiile nasului si sinusurilor, Constipatia, Fumatul, Disfunctiile ficatului sunt alte cauze ale halitozei.  ...

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Eroziunea dentara

Eroziunea dentara in urma actiunii substantelor acide  este o problema  din ce in ce mai frecventa.   Cateva lucruri pe care le puteti respecta incepand de astazi:   Incercati sa nu consumati mai des de 4 ori pe zi alimente sau bauturi cu continut acid Nu va periati dintii imediat dupa consumul unor alimente acide. Evitati sa tineti alimentele care contin substante acide in gura. Folositi o pasta de dinti cu fluor.  

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Periutele speciale Prime

Curatarea spatiilor interdentare cu periutele speciale Prime va ajuta sa preveniti cariile, inflamarea gingiei si respiratia urat mirositoare.  

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Advanced platelet Rich Fibrin

Programează-te acum

CITEȘTE MAI DEPARTE
Implantologie
20MAI

Colgate Maximum Cavity Protection

   Programează-te acum

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

De ce e important sa va periati dintii?

  Cauza principala a aparitiei cariei dentare, a gingivitei si a parodontitei este prezenta peliculei depuse pe dinti, cunoscute sub numele de placa bacteriana.   Formarea si acumularea placii bacteriene in toata cavitatea orala este un proces continuu si de aceea indepartarea zilnica este baza ingrijirii dentare preventive.  

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
20MAI

Sensodyne Repair&Protect

  In luna februarie s-a lansat pe piata din Romania noul Sensodyne Repair&Protect care formeaza un strat reparator dur pe suprafetele zonelor sensibile ale dintilor. Sensodyne Repair&Protect cu Nova Min+fluorura de sodiu faciliteaza disponibilitatea imediata a fluorurii de sodiu in timpul periajului dentar.     

CITEȘTE MAI DEPARTE
Sanatatea Orala
1 2 3