Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Tehnologii

De acum poți beneficia de laser la dentist. Stelidental îți prezintă Biolase Epic X.

Obținerea unui zâmbet impecabil este cu siguranță unul dintre aspectele care îi preocupă atât pe pacienți, cât și pe medicii dentiști.

Indiferent de vârstă, ne dorim să avem dinți curați, sănătoși, lipsiți de probleme medicale majore și care să reflecte un zâmbet de Hollywood.

 

Igiena dentară personală este unul dintre pașii esențiali care contribuie la menținerea sănătății cavității bucale pe termen lung.

 

Există însă și diverse situații în care trebuie să apelezi la medicul stomatolog pentru anumite afecțiuni ce pot fi rezolvate numai cu ajutor profesionist.

La Stelidental țintim ca fiecare pacient să aibă parte de un tratament corespunzător nevoilor sale și al cărui rezultat să vă satisfacă în egală măsură.

 

Ne dorim ca tu să ai parte de cele mai bune condiții, soluții medicale, precum și instrumente care să-ți ofere confortul necesar și să te determine să apelezi la un stomatolog în timp util.

Stomatologia a avansat, așadar, în prezent, poți beneficia de laser la dentist!

 

Am achiziționat recent laserul Biolase Epic X special pentru tine!

5 avantaje ale laserului Biolase Epic X


Aparatul Biolase Epic X este unul dintre cele mai noi dispozitive medicale laser, folosit atât în chirurgia dentară, cât și în terapie.

 

Te invităm să descoperim împreună care sunt avantajele pe care ți le oferă acest aparat, în cadrul tratamentelor și intervențiilor laser la dentist:

 

  • Nu este dureros

Una dintre marile frici ale pacienților este tocmai durerea pe care o pot resimți în timpul intervențiilor medicale, sau în urma vizitei la stomatolog.

 

De aceea, laser-ul Epic X este conceput special pentru a elimina senzația de durere. În același timp, folosirea lui stimulează procesul de recuperare și reduce sângerările, garantând succesul tratamentelor medicale.

 

  • Tratament confortabil

Noi, la Stelidental, știm cât de important este pentru tine să te simți relaxat ori de câte ori ești nevoit să treci pragul cabinetului stomatologic. Confortul tău asigură în egală măsură și o stare de bine medicului stomatolog, în timpul unei intervenții.

 

Astfel, utilizarea tratamentului laser la dentist, prin performantul Biolase Epic X, îți oferă un sentiment de liniște, pentru ca tu să scapi de orice temere.

 

Mai mult, dacă esti în situația de a suferi intervenții stomatologice, Epic X de la Biolase permite realizarea acestora cu mai puțin anestezic și fără a leza considerabil țesuturile, grăbind în acest mod procesul de vindecare.

 

  • Chirurgie dentară eficientă

Bineînțeles, cu toții ne dorim să nu ajungem în situația de a suferi intervenții chirurgicale, însă niciodată nu se știe când vom avea nevoie de un astfel de tratament.

 

În consecință, îndepărtarea leziunilor aftoase sau herpetice, precum și tratarea paradontozei se poate realiza de acum într-o manieră mult mai eficientă comparativ cu alte instrumente  laser existente în piață.

 

  • Tratamente terapeutice de succes

Situațiile în care persoanele suferă de dureri minore ale regiunii maxilo-faciale sunt deseori întâlnite. Evident, astfel de probleme sunt neplăcute, creează o stare de disconfort și te împiedică să-ți desfășori activitățile zilnice în condiții optime.

 

Cu aparatul Biolase Epic X, te putem ajuta să scapi de aceste dureri și să te bucuri de sănătatea dentară la care visezi.

 

  • Albirea dinților rapidă

Cu siguranță si tu îți dorești să ai parte de un zâmbet impecabil pe care să-l afișezi zi de zi.

 

Datorită noului aparat Biolase Epic X, poți acum să beneficiezi de laser la dentist, prin tratamente la cele mai înalte standarde, în cadrul clinicii Stelidental.

Te asigurăm că procesul de albire cu laser Epic X este rapid, eficient și calitativ.

 

 

Dacă și tu îți dorești să te bucuri de avantajele aparatului Biolase Epic X în cadrul clinicii Stelidental, contactează-ne pentru a programa o consultație. Succesul tratamentelor noastre depind de priceperea specialiștilor noștri dar și de echipamentul adecvat care permite oferirea tratamentelor calitative.

 

Abia așteptăm să te cunoaștem!

Programează-te acum

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.