Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

La ce să te aștepți atunci când te duci la dentist

stomatologie Braila

 

Îți vizitezi dentistul în mod regulat? Știm că poate fi un loc pe care îl asociezi cu neplăceri, dar medicii stomatologi sunt acolo cu un motiv. Ei știu cum să facă procesul cât mai puțin dureros și mai rapid posibil. Stomatologia a parcurs un drum lung de când obișnuiam să mergem doar atunci când aveam dureri de dinți sau alte probleme majore.

 

Astăzi, stomatologia se referă la prevenție și întreținere, nu doar la repararea a ceea ce este stricat. Ideal este, de altfel, să mergeți periodic la clinica stomatologică, pentru a evita problemele grave, care pot apărea atunci când nu iei în serios o afecțiune dentară. Astfel, te poți asigura de starea sănătății tale orale și poți econosimi mulți bani.

 

  • Este foarte posibil ca apariția unei carii, pe care o consideri acum nesemnificativă, să îți provoace în timp multe nemulțumiri. Dacă ai acum un dinte lipsă, fiind format un gol, sănătatea celor învecinați va fi afectată. Fără a mai avea un sprijin, aceștia pot migra, iar masticația va deveni și ea o neplăcere.

 

  • Acestea sunt însă doar câteva exemple. Problemele dentare trebuie să fie tratate cu seriozitate și profesionalism. Stomatologia Brăila oferă o gamă largă de proceduri dentare și sunt pregătiți să aibă grijă de dinții tăi, astfel încât să îi poți menține sănătoși pentru mulți ani de acum încolo.

 

Ce are de oferit echipa Stelident? Nimic nu este mai bun decât un control anual, care îi permite medicului stomatolog să obțină toate informațiile de care are nevoie despre dinții tăi, pentru a putea începe un tratament, în cazul în care acesta este necesar, sau pentru a cunoaște starea de sănătate orală.

 

Aveți o durere de dinți?

 

Dacă da, este important să fie verificată de către medicul dentist. O durere de dinți poate fi semnul a ceva mai grav, cum ar fi o infecție sau o carie. De asemenea, ar putea însemna că aveți nevoie de o plombă sau de un tratament de canal. Oricare ar fi cazul, stomatologia Brăila este răspunsul ideal: dorim să te ajutăm să găsești ușurare de orice durere și disconfort!

Dentiștii noștri sunt aici pentru tine și vor face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că zâmbetul tău este din nou sănătos și frumos, în cel mai scurt timp.

 

Oferim servicii complete de îngrijire dentară, inclusiv albire dentară, implanturi, coroane și punți, fațete, obturații și extracții, precum și curățări/verificări generale! Atunci când veniți la cabinetul nostru pentru tratament, unul dintre medicii noștri dentiști de la Stelidental, vă va oferi o atenție personalizată în fiecare etapă a vizitei tale - de la consultarea inițială până la vizitele de urmărire după tratament - astfel încât să îți putem asigura o satisfacție completă cu fiecare procedură efectuată pe zâmbetul tău.

 

Știm cât de multă încredere oferă oamenilor un zâmbet minunat; de aceea ne angajăm să ajutăm pacienții să obțină exact acest lucru atunci când ies pe ușile noastre! Și dacă mai este ceva la noi care ne face să ne diferențiem de alte cabinete stomatologice Brăila , este acest lucru: și noi am fost puși în postura de pacient, așa că ne asigurăm că te tratăm exact cum ne-am dori să fim tratați. Acest lucru face ca obținerea unei îngrijiri de calitate la prețuri accesibile să fie mai ușoară ca niciodată!

 

stomatologie Braila

 

Nu ezitați încă o secundă în plus...sunați astăzi la Stelidental.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.