Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Radiologie

Întrebări frecvente despre radiologia dentară răspunse de Clinica Stelidental Brăila!

Radiologia dentară este esențială în diagnosticul și planificarea tratamentelor dentare.

 

La Clinica Stelidental din Brăila, utilizăm tehnologie radiologică avansată pentru a obține imagini clare și precise, asigurându-ne că fiecare pacient beneficiază de îngrijirea adecvată.

În continuare, vă prezentăm răspunsurile la întrebările frecvente despre radiologia dentară Brăila, oferite de specialiștii noștri.

 

radiologie dentară Brăila

 

  • Ce este radiologia dentară și de ce este importantă?

Radiologia dentară se bazează pe folosirea radiațiilor X, o formă de radiație electromagnetică, pentru a produce imagini detaliate ale structurilor interne ale dinților și maxilarelor. Această tehnologie este crucială pentru identificarea problemelor care nu sunt vizibile într-un examen clinic standard, cum ar fi cariile interdentare, infecțiile în rădăcini și os, precum și evaluarea stării de sănătate a maxilarelor și dinților.

 

  • Cât de des ar trebui să fac o radiografie dentară la Stelidental Brăila?

Frecvența radiografiilor dentare depinde de istoricul dvs. medical și dentar, precum și de starea actuală de sănătate orală. În general, noi la Stelidental Brăila recomandăm o radiografie panoramică la fiecare 2-3 ani pentru pacienții adulți fără probleme dentare majore. Pacienții cu condiții dentare preexistente pot necesita radiografii mai frecvente.

 

  • Radiografia dentară este dureroasă?

Procedura de radiografie dentară Brăila la SteliDental este rapidă și nedureroasă. Folosim echipamente moderne care minimizează disconfortul și expunerea la radiații. Senzația fizică este minimă, iar majoritatea pacienților nu simt nimic în timpul procedurii.

 

radiologie dentară Brăila

 

  • Este sigur să fac radiografii dentare?

Siguranța pacienților este o prioritate la Stelidental Brăila. Radiologia dentară modernă utilizează doze mici de radiații, iar noi luăm toate măsurile de precauție necesare pentru a minimiza expunerea. Echipamentele noastre sunt verificate și întreținute regulat pentru a asigura siguranța și eficiența lor.

 

  • Cum mă pot pregăti pentru o radiografie dentară?

Pregătirea pentru o radiografie dentară Brăila la SteliDental este simplă. Recomandăm să purtați îmbrăcăminte confortabilă și să evitați bijuteriile la nivelul capului și gâtului. De asemenea, este important să ne informați despre orice condiție medicală preexistentă sau dacă sunteți însărcinată.

 

La Clinica Stelidental din Brăila, ne angajăm să oferim servicii de radiologie dentară de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că fiecare pacient primește îngrijirea optimă pentru sănătatea sa orală.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, nu ezitați să ne contactați.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.