Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Radiologie

Cum poate radiografia dentară să prevadă probleme dentare viitoare?

Radiografiile dentare reprezintă o componentă esențială a îngrijirii dentare preventive, oferind medicilor dentisti și specialiștilor în radiologie dentară capacitatea de a identifica problemele înainte ca acestea să devină grave.

 

La Clinica Stelidental folosim tehnologii avansate de radiologie dentară în Brăila pentru a asigura diagnosticări precise și pentru a anticipa problemele dentare viitoare.

Iată cum radiografiile dentare pot juca un rol crucial în prevenirea afecțiunilor orale:

 

  • Detectarea cariilor ascunse;

Radiografiile dentare la Stelidental Brăila pot dezvălui carii care nu sunt vizibile la examinarea obișnuită a gurii. Acestea pot apărea între dinți sau sub umpluturi vechi, permițând medicilor noștri să intervină devreme, înainte de a provoca durere sau a necesita tratamente mai complexe.

 

radiologie dentară brăila

 

  • Evaluarea pierderilor osoase;

Tehnologia de radiologie dentară Brăila permite, de asemenea, evaluarea stării oaselor care susțin dinții. Acest lucru este esențial pentru identificarea timpurie a pierderii osoase cauzate de boli parodontale sau alte condiții, facilitând intervențiile precoce care pot salva dinții.

 

  • Identificarea problemelor sub gingii

Multe probleme dentare încep sub linia gingiilor, unde nu sunt vizibile cu ochiul liber. Radiografiile dentare realizate la Stelidental Brăila pot detecta astfel de probleme, inclusiv abcese sau chisturi, oferind oportunitatea de a trata aceste condiții înainte de a se agrava.

 

  • Planificarea Tratamentelor Dentare

Radiografiile oferă o imagine completă a gurii, esențială pentru planificarea tratamentelor dentare complexe, cum ar fi implanturile, coroanele sau extracțiile. La Stelidental Brăila, utilizăm aceste imagini pentru a elabora planuri de tratament personalizate și eficiente.

 

  • Monitorizarea dezvoltării dentare

Pentru copii, radiografiile dentare sunt vitale în monitorizarea dezvoltării dinților și a maxilarelor. Specialiștii în radiologie dentară de la Stelidental Brăila pot identifica din timp orice anomalii, cum ar fi dinții supranumerari sau lipsa anumitor dinți permanenți, permițând intervenții timpurii care pot preveni complicații pe termen lung.

 

Angajamentul nostru este de a oferi servicii de radiologie dentară în Brăila care nu doar că tratează problemele existente, dar și previne apariția unor probleme dentare viitoare.

Prin utilizarea tehnologiei de vârf și a unei abordări preventive, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de cea mai bună îngrijire orală posibilă, păstrându-și zâmbetul sănătos pe termen lung.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.