Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Radiologie

Ce probleme dentare poate descoperi radiologia dentară și cum te poate ajuta să le previi?

 

Prin detectarea timpurie a problemelor, radiologia dentară nu doar că ajută la diagnosticarea afecțiunilor existente, ci și la planificarea unor măsuri preventive eficiente.

 

Cum funcționează radiologia dentară?
Radiografia dentară folosește radiații X de mică intensitate pentru a capta imagini ale structurilor dentare și osoase invizibile cu ochiul liber. Aceste imagini pot dezvălui o varietate de condiții, de la carii simple la probleme complexe ale maxilarelor.

 

radiologie dentară Brăila

 

Probleme dentare frecvent detectate prin radiologie dentară

  • Cariile dentare: Radiografia poate identifica cariile în stadii incipiente, inclusiv cele interdentare, care sunt adesea neobservate în timpul examenului clinic.
  • Boala parodontală: Imaginile radiografice pot arăta pierderea osoasă din jurul dinților, un semn al bolii parodontale avansate.
  • Impacțiile dentare: Dinții care nu au erupt corect sau care sunt blocați pot fi identificați eficient prin radiografii.
  • Problemele de dezvoltare: Radiografiile pot evidenția anomalii în dezvoltarea dentară sau a maxilarelor la copii.
  • Infecții și abcese: Zonele întunecate pe radiografii pot indica prezența unei infecții sau a unui abces.


Prevenția prin radiologie dentară
Prin detectarea timpurie a acestor probleme, radiologia dentară permite intervenții timpurii, ceea ce poate preveni complicații serioase și tratamente mai complexe și costisitoare în viitor.

 

Radiologie dentară Brăila: Inovare și siguranță
La Radiologie dentară Brăila, adoptăm cele mai avansate tehnici de radiologie pentru a asigura diagnosticări precise și minim invazive. Tehnologia noastră de ultimă oră reduce expunerea la radiații, protejând sănătatea pacienților.

 

Radiologie dentară Brăila: Partenerul tău în îngrijirea orală
La Radiologie dentară Brăila, ne angajăm să oferim pacienților noștri cele mai sigure și eficiente servicii de radiologie dentară. Echipa noastră de specialiști este dedicată menținerii sănătății tale orale prin prevenție și tratamente personalizate.

Radiologia dentară joacă un rol crucial în diagnosticarea și prevenirea problemelor dentare. Prin tehnologie avansată și o abordare centrată pe pacient, radiologia dentară Brăila își propune să asigure o sănătate orală optimă pentru toți pacienții săi.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.