Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Protetica

Prima zi cu proteze dentare

proteze dentare Brăila

 

Milioane de oameni poartă proteze dentare pentru a mânca, a vorbi și a zâmbi cu încredere în fiecare zi - așa că, dacă dentistul dumneavoastră v-a sugerat să explorați opțiunea de a le purta, fiți sigur că nu sunteți singurul. Pentru numeroase persoane din întreaga lume, protezele dentare au devenit o parte a vieții de zi cu zi!

 

Pentru a vă face călătoria cu proteza dentară mai ușoară, este util să înțelegeți ce se va întâmpla pe parcurs. Cu ajutorul acestui ghid util, puteți sta liniștit știind că nu veți fi luat prin surprindere de evenimente neașteptate în timpul vizitelor la dentist sau în timpul tranziției la viața cu noua dantură.

 

Realizarea și adaptarea protezei dentare

 

Confecționarea protezelor personalizate necesită mai multe etape:

  • Dentistul dumneavoastră vă va însoți pe parcursul întregului proces de extracție a unui dinte și vă va oferi sfaturi utile pentru recuperare, astfel încât să vă simțiți încrezător, sigur și bine informat. Cu toate informațiile pertinente abordate în prealabil, orice extracție necesară poate fi făcută cu ușurință.
  • Vă puteți aștepta la o proteză făcută pe măsură, care să se potrivească exact cavității bucale, deoarece se ia o amprentă a acesteia.
  • Amprenta mușcăturii: folosim bucăți de ceară pentru a verifica cât de confortabil vă simțiți atunci când mușcați. În acest moment, puteți selecta cu ușurință forma și nuanța noilor dinți.
  • Cu ajutorul șablonului, puteți obțineți o previzualizare precisă a modului în care va arăta și va funcționa proteza dumneavoastră înainte ca aceasta să fie realizată - modelul fiind realizat din ceară.
  • Proteza dentară este montată și veți primi instrucțiuni cu privire la îngrijirea corectă a acesteia.

 

În timpul consultației pentru alegerea protezei dentare perfecte, ar putea fi benefic să vă aduceți un membru apropiat al familiei sau un prieten pentru sprijin emoțional. Faptul de a avea la îndemână fotografii vechi cu dvs. la această vizită ar putea ajuta, de asemenea, la crearea unor proteze care să semene cu dinții dvs. anteriori și să vă simțiți din nou confortabil cu ele rapid.

 

Dacă vă gândiți să vă puneți proteze dentare imediat după extragerea dinților naturali, medicul dentist vă poate oferi îndrumări de specialitate în această privință.

 

proteze dentare Brăila

 

Adaptarea la noua proteză dentară

 

Este posibil să simțiți un anumit disconfort inițial după ce v-ați montat proteza, dar fiți sigur că acest lucru este firesc și că, în curând, gura, limba și mușchii faciali se vor adapta. Poate fi nevoie de puțină practică pentru a vă obișnui să mâncați și să vorbiți cu noua proteză în poziție, dar nu trebuie să vă faceți griji - veți fi din nou pe drumul cel bun înainte să vă dați seama! Dentistul dumneavoastră vă poate oferi îndrumări în ceea ce privește selectarea unor produse utile, cum ar fi cremele adezive și soluțiile de curățare, astfel încât purtarea să nu vă pară prea intimidantă.

Dacă vă doriți un zâmbet perfect și funcțional, aveți încredere în profesionalism! Echipa Stelidental este aici pentru dumneavoastră!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.