Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Pedodonție

Stomatologie pentru copii în Brăila

Stomatologie pentru copii în Brăila

 

Sănătatea micuţilor noştri este mai importantă decât orice altceva.

De aceea, în clinica dentară Stelidental, grija şi atenţia acordată tratării celor mai mici pacienţi este la loc de cinste.

Clinica noastră oferă servicii integrate de medicină dentară, iar specialistul nostru pedodont are o vastă experienţă în domeniu şi o reală pasiune pentru tratarea copiilor.

 

Stomatologie pentru copii în Brăila

În prezent, copiii sunt din ce în ce mai afectaţi de stilul modern de alimentaţie şi de viaţă.

Menţinerea sănătăţii orale a copilului tău începe cu îngrijirea primului dinţişor.

Dacă eşti brăilean sau nu, atunci când ai nevoie de stomatologie pentru copii în Brăila, apelează cu încredere la Clinica noastră modernă. Copilul tău merită tot ce este mai bun.

 

 

Atunci când am stabilit valorile după care ne conducem activitatea în clinică, am analizat ceea ce ne dorim noi, ca pacienţi de la medicul care ne tratează şi ce ne dorim noi, ca părinţi, de la medicul care ne tratează copilul.

Răspunsurile au venit uşor, iar echipa noastră încearcă zi de zi să trateze în cel mai bun mod posibil fiecare pacient, dar şi să aibă grija permanentă de a satisface nevoile şi dorinţele pacienţilor mici şi mari.

Fiecare şedinţă de tratament sau consultaţie reprezintă o bună ocazie de a pune în aplicare coordonatele după care ne conducem activitatea:

 

Comunicare

Comunicarea este importantă atât pentru copil, cât şi pentru părinte, căci ambii trebuie să înţeleagă exact tot ce se va petrece în cadrul consultului, tratamentului şi care sunt indicaţiile de conduită preventivă pentru viitor. Copiii se tem de necunoscut, de mâncăruri noi, de oameni noi, uneori, aşadar, atunci când ştiu exact că ceea ce urmează să se întâmple nu este periculos sau dureros, sunt liniştiţi şi cooperanţi.

 

Blândeţe

Copiii au nevoie de blândeţe pentru a răspunde cooperant şi calm. Ca noi toţi de altfel, doar că într-o şi mai mare măsură.

 

Răbdare

Pentru că deseori copiii au nevoie de răbdare pentru a căpăta încredere în medic, pentru că nu trebuie grăbiţi sau să li se dea impresia că totul este făcut pe grabă. Cu cât se vor simţi mai importanţi, cu atât vor coopera mai bine şi vor învăţa faptul că un consult stomatologic este plăcut.

 

Încredere

Pentru copii, care uneori vin în clinică cu experienţe neplăcute de la alte cabinete stomatologice, este important ca medicul să deţină darul de a-i conferi încrederea că nu va face nimic care să îi provoace durere şi că se poate baza pe el.

 

Prietenie

Pas cu pas, omul în halat alb devine mult mai mult de atât. Dentistul meu - prietenul meu. Copilul va coopera complet atunci când se creează o relaţie de prietenie şi căldură.

 

Corectitudine

Pentru că nu este normal să păcălim copiii, să le spunem că nu o să-i doară, ca apoi să se întâmple exact asta. Copiii trebuie trataţi cu acelaşi respect si corectitudine cu care tratăm orice pacient adult.

 

Pozitivism

Pentru că sufletul vesel al unui copil se apropie de suflete la fel de vesele. Atunci când medicul este încrezător şi pozitiv, atmosfera va fi una plăcută.

 

 Stomatologie copii 

Te aşteptăm la noi în clinică.

Copilaşul tău poate deveni unul dintre micii noştri pacienţi, care au nu doar un zâmbet sănătos, dar sunt şi fericiţi şi mulţumiţi!

Programează-te acum

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.