Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Ortodontie

Este vârsta un factor limitant în tratarea afecțiunilor ortodontice?

ortodonție brăila

 

Ortodonția, specialitatea stomatologiei care se ocupă cu corectarea dinților și maxilarelor poziționate necorespunzător, este frecvent asociată cu copiii și adolescenții. Totuși, vârsta este cu adevărat un factor limitant când vine vorba de tratamentele ortodontice? Într-un cuvânt, răspunsul este: nu. Hai să vedem de ce.

 

În primul rând, dinții și maxilarele pot fi corectate la orice vârstă. În cadrul clinicii noastre Stelidental din Brăila, am tratat cu succes pacienți ortodontici din toate grupele de vârstă. Desigur, există anumite diferențe în modul în care organismele copiilor și adulților răspund la tratamentul ortodontic, dar acestea nu reprezintă bariere insurmontabile.

 

Principala diferență este că oasele copiilor sunt încă în creștere, ceea ce înseamnă că este mai ușor să se facă anumite tipuri de ajustări. La adulți, procesul poate fi puțin mai lent și, în unele cazuri, poate necesita o abordare diferită. Dar rezultatul final este același: un zâmbet mai drept și mai sănătos.

 

Un alt aspect important de menționat este că adulții pot fi mai conștienți de importanța igienei orale în timpul tratamentului ortodontic. Înțelegând necesitatea unei igiene orale riguroase, ei se pot adapta mai bine rutinelor necesare pentru a menține aparatele dentare curate și eficiente.

 

În plus, în ortodonția modernă, există acum o gamă largă de opțiuni de tratament care sunt atât eficiente, cât și discrete. De la aparatele dentare tradiționale la variantele invizibile sau aliniatorii, fiecare pacient, indiferent de vârstă, poate găsi o soluție care să i se potrivească cel mai bine.

 

ortodonție brăila

 

În concluzie, vârsta nu este un factor limitant în tratarea afecțiunilor ortodontice. Dacă sunteți adult și considerați că aveți nevoie de un tratament ortodontic, nu ezitați să ne contactați la Stelidental, pentru tratamentul de ortodonție din Brăila, pentru o consultație. Avem experiența și instrumentele necesare pentru a vă oferi cele mai bune rezultate, indiferent de vârstă.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei clinici care vă poate oferi tratamentul de ortodonție în Brăila și care să îndeplinească toate nevoile dvs. stomatologice, vă așteptăm cu drag la Stelidental. Avem o echipă dedicată de profesioniști gata să vă ajute să obțineți zâmbetul pe care vi-l doriți.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.