Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Ortodontie

Cum să te pregătești pentru primul tău aparat dentar la Stelidental?

ortodonție brăila

 

Obținerea primului aparat dentar este un pas important în călătoria ta ortodontică. Acesta poate fi o experiență emoționantă, dar și una puțin intimidantă. La Stelidental, cu ortodonție în Brăila, suntem dedicați să facem acest proces cât mai simplu și mai confortabil posibil. Iată cum te poți pregăti pentru primul tău aparat dentar.

 

  • Informația este cheia - Înainte de a primi aparatul dentar, este important să înțelegi ce presupune acest proces. La Stelidental, te vom informa despre diferitele tipuri de aparate dentare, cum funcționează acestea și ce poți aștepta în timpul tratamentului ortodontic. Îți vom răspunde la toate întrebările și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a te simți încrezător și pregătit.
  • Pregătirea dinților - Este esențial ca dinții tăi să fie cât mai curați posibil înainte de a primi aparatul dentar. Acest lucru înseamnă nu doar periajul și folosirea aței dentare regulat, dar și o curățare profesională la stomatolog. Aceasta va ajuta la eliminarea oricărui tartru sau placă bacteriană care ar putea interfera cu aparatul.
  • Alimentația - Este posibil să fie nevoie să îți ajustezi alimentația după ce primești aparatul dentar. Alimentele dure sau lipicioase, cum ar fi caramela sau popcornul, pot deteriora aparatul dentar sau pot face curățarea dinților mai dificilă. De asemenea, este bine să îți faci un stoc de alimente moi pe care să le consumi în primele zile după ce primești aparatul, deoarece dinții tăi pot fi un pic sensibili.
  • Gestionarea disconfortului - Poate exista un anumit grad de disconfort în primele zile după ce primești aparatul dentar. La Stelidental, cu ortodonție în Brăila, îți vom oferi sfaturi despre cum să gestionezi acest lucru, inclusiv utilizarea analgezicilor over-the-counter, aplicarea de ceară ortodontică pe zonele aparatului care irită interiorul gurii și băutul de lichide reci pentru a atenua inflamația.
  • Menținerea igienei orale - După ce primești aparatul dentar, este esențial să menții o bună igienă orală. Acest lucru înseamnă periajul dinților după fiecare masă și folosirea aței dentare în fiecare zi. Îți vom oferi instrucțiuni detaliate despre cum să îți îngrijești dinții și aparatul dentar în mod corespunzător.

 

ortodonție brăila


Pregătirea pentru primul tău aparat dentar poate părea complicată, dar la Stelidental, cu ortodonție în Brăila, ne asigurăm că te vei simți încrezător și confortabil în fiecare etapă a procesului.

Te așteptăm să ne contactezi pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta să obții zâmbetul pe care ți-l dorești.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.