Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Ortodontie

Ce trebuie să știi despre ortodonție înainte de a te programa la Stelidental?

ortodonție brăila

 

Ortodonția este o ramură specializată a stomatologiei axată pe corectarea dinților și maxilarelor poziționate incorect. Înainte de a te programa pentru o consultație la clinica noastră Stelidental, pentru tratamentul de de ortodonție din Brăila, sunt câteva lucruri importante pe care ar trebui să le știi.

 

Tratamentul ortodontic nu este doar pentru copii

Deși multe persoane asociază tratamentul ortodontic cu adolescența, realitatea este că din ce în ce mai mulți adulți aleg să-și corecteze problemele dentare prin ortodonție. La Stelidental, oferim o gamă largă de opțiuni de tratament pentru toate grupele de vârstă, inclusiv aparate dentare invizibile și aliniatori dentari clari, care sunt opțiuni populare pentru adulți.

 

Poate fi necesar un tratament pre-ortodontic

În unele cazuri, poate fi necesar să se efectueze alte tratamente dentare înainte de a începe tratamentul ortodontic. De exemplu, dacă ai carii dentare sau boli ale gingiilor, acestea vor trebui tratate înainte de a putea primi un aparat dentar.

 

Durata tratamentului poate varia

Nu există un termen standard pentru tratamentul ortodontic. Durata tratamentului tău va depinde de o serie de factori, inclusiv gravitatea problemei, tipul de aparat dentar pe care îl porți și cât de bine urmezi instrucțiunile ortodontului tău. La clinica Stelidental de ortodonție din Brăila, ne angajăm să te ajutăm să obții rezultatele dorite cât mai eficient posibil.

 

Îngrijirea dinților este crucială în timpul tratamentului ortodontic

Când porți un aparat dentar, igiena orală adecvată este și mai importantă decât în mod normal. Vei trebui să îți perii dinții după fiecare masă și să folosești ața dentară zilnic. De asemenea, va trebui să te prezinți regulat la controale, astfel încât putem monitoriza progresul tău și ne putem asigura că dinții tăi rămân sănătoși.

 

Tratamentul ortodontic poate îmbunătăți sănătatea generală a cavității bucale

Pe lângă îmbunătățirea aspectului zâmbetului tău, tratamentul ortodontic poate aduce și beneficii semnificative pentru sănătatea cavității bucale. Dinți drepti sunt mai ușor de curățat, ceea ce reduce riscul de carii dentare și boli ale gingiilor.

 

ortodonție brăila

Gândul de a începe tratamentul ortodontic poate fi copleșitor, dar la clinica Stelidental, ne dedicăm să îți facem experiența cât mai confortabilă și eficientă posibil. Te invităm să ne contactezi pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament disponibile pentru tine.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.