Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Implant dentar Brăila preț

Implant dentar Braila pret

 

Una dintre primele întrebări pe care și le pune fiecare pacient este legată de prețul tratamentului. Este un lucru firesc și chiar indicat.

Un implant inserat corect, fără riscuri și urmat de osteointegrare corespunzătoare, poate fi considerat un succes.

Dar acest succes este susținut de numeroși factori, implicați și în compunerea prețului.

 

Specialiștii clinicii Stelidental vor găsi de fiecare dată tratamentul perfect pentru tine, care să rezolve în mod eficient problemele de sănătate orală, de estetică a zâmbetului, toate acestea pliate pe posibilitățile tale financiare.

Calitatea primează la Stelidental, așadar nu facem niciodată rabat de la calitate, ci găsim metode inovatoare de a ne adresa problemelor ce necesită rezolvare, întotdeauna cu cele mai bune rezultate.

 

Este important ca tu, ca pacient, atunci când cauți pe internet “Implant dentar Brăila preț”, să înțelegi de ce un tratament cu implant dentar are un anumit preț, pentru a lua o decizie bună în privința calității corelate cu prețului acestuia.

Implant dentar Brăila preț

 

Implant dentar Brăila preț

Factorii implicați în stabilirea prețului unui tratament de implantologie orală sunt, în mare, următorii:

  • manopera – prețul ei ține de experiența și priceperea medicului;
  • calitatea implantului;
  • calitatea investigațiilor radiologice;
  • tehnologiile avansate utilizate;
  • succesul clinicii stomatologice.

 

Expertiza medicului specialist

Când vorbim de implantologie în siguranță și cu rezultate de durată, vorbim de necesitatea absolută a implicării unui medic specialist implantolog. Inserarea unui corp străin în osul maxilar necesită experiență și pregătire specifică.

Numai un medic specialist poate gestiona corespunzător toate caracteristicile unei intervenții chirurgicale de implantologie. Calitatea intervenției depinde și de expertiza acestuia în domeniu.

 

Atunci când cauți ”Implant dentar Brăila preț”, trebuie să știi că prețul implantului este categoric influențat de onorariul medicului specialist, care va ști exact cum să procedeze în cazul fiecare aspect al tratamentului, pentru asigurarea succesului final.

Timpul necesar scade, odată cu experiența medicului, precum și riscurile sunt minimizate, datorită diverselor cazuri clinice gestionate de-a lungul anilor.

Calitatea implantului, bontului protetic și a coroanei dentare

Implanturile sunt clasificate în funcție de calitate, în 3 clase: premium, standard și low-cost.

Dar, atenție, un implant foarte ieftin nu va fi la fel de eficient ca unul standard sau premium.

 

Clinica Stelidental a ales anumite brand-uri de implant, în funcție de succesul obținut de-a lungul timpului cu acestea.

Calitatea investigațiilor radiologice

Implantologia nu poate funcționa fără radiologie. Implantul se inserează în os, așadar, necesitatea de a evalua țesuturile osoase și moi este iminentă.

Ca pacient al clinicii Stelidental, vei beneficia de acest avantaj. Îți stăm la dispoziție cu echipamente radiologie avansate, pentru cele mai performante tomografii computerizate cu fascicul conic (CBCT).

 

Implant dentar Braila pret

 

În prezent, radiologia este din ce în ce mai avansată, tomografia dentară computerizată fiind soluția cea mai eficientă în cazul implantologiei orale.

Este importantă stabilirea locației exacte a structurilor vitale, precum sinusurile, pentru ocolirea lor și evitarea riscurilor aferente.

Ideal este atunci când poți efectua investigații avansate de radiologie dentară, chiar în cadrul clinicii de stomatologie, fără a mai fi necesară deplasarea la un centru de radiologie dentară.

Tehnologiile avansate utilizate

 

Ghid chirurgical Braila

 

Tehnologiile au mișcat continuu lumea medicinei dentare.

În prezent, implantologia utilizează:

  • tehnologii computerizate pentru simularea inserării implantului în condiții de siguranță;
  • imprimante 3D, pentru obținerea de ghiduri chirurgicale;
  • tehnologii CAD-CAM pentru fabricarea de coroane dentare.

 

Buna reputație a clinicii stomatologice

Rata de succes a intervențiilor de implantologie dentară efectuate până în prezent în cadrul clinicii reprezintă o garanție a succesului tratamentului. Înseamnă că respectiva clinică are o echipă medicală aleasă cu mare grijă, utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii performante.

 

Stelidental Braila

 

Toți acești factori concură la formarea prețului final al tratamentului de implantologie, preț care poate fi modificat și de necesitatea diverselor intervenții suplimentare, precum adiție osoasă și sinus lift.

Clinica Stelidental îți stă la dispoziție cu medici experimentați, tehnologii performante și materiale de calitate, pentru implanturi dentare sigure, de durată.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.