Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Implant dentar Brăila - Componentă chirurgicală care susține lucrările protetice

implant dentar braila, clinica stelidental, clinica stelidental braila

 

Implant dentar Brăila este un dispozitiv care înlocuiește rădăcina naturală a dintelui și îl ancorează în os. Aceste implanturi sunt de obicei realizate din titan, dar pot fi construite și din alte materiale, cum ar fi zirconiu sau oțel inoxidabil. Există o varietate de proceduri chirurgicale pentru implantarea implanturilor dentare; totuși, cele mai frecvente sunt procedurile prin care se introduce un șurub de ancorare în osul maxilarului.

 

Componenta chirurgicală de susținere a lucrărilor protetice, implantul dentar Brăila este o componentă dentară artificială care ete atașat chirurgical în mandibulă sau maxilar pentru a susține diverse lucrări protetice, ancore ortodontice, punți și coroane. Acesta este un rezultat al noilor tehnologii în stomatologie care a dus la dezvoltarea acestor dispozitive pentru îmbunătățirea calității vieții.

 

Aceste lucrări sunt componente dentare artificiale care sunt atașate chirurgical la mandibulă sau maxilar pentru a susține diverse lucrări protetice, ancore ortodontice, punți și coroane.

 

Zona lipsită de dinți este umplută cu implantul care servește drept fundație pentru un dinte artificial. Implanturile pot fi realizate din titan, aliaj metalic sau porțelan fuzionat cu zirconiu.

 

Căutați un medic stomatolog în Brăila care să vă ajute cu nevoile dumneavoastră de implant dentar?

 

Meritați să fiți tratat de experți care vă vor acorda toată atenția și grija lor. De aceea, vă oferim planuri de tratament personalizate, adaptate la nevoile dumneavoastră, astfel încât să vă puteți relua viața cât mai repede posibil. Cu expertiza noastră în stomatologie, implantologie și chirurgie orală, chiar nu există nimic de care să nu ne putem ocupa!

 

Vă gândiți de ceva vreme să vă puneți implant dentar Brăila? Este timpul să nu vă mai faceți griji și să începeți să zâmbiți! Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru dinții lipsă și pot fi realizate într-o singură zi, cu puțin disconfort. Avem mai multe tipuri diferite de dispozitive de implanturi care se vor potrivi bine cu gura ta, așa că nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu nimic altceva decât să alegi ce tip de dispozitiv este potrivit pentru tine.

 

Ați căutat un dentist bun?

 

Ați ajuns la locul potrivit! Suntem o clinică ce dispune de tratamentul cu  implant dentar Brăila specializată în plasarea de implanturi. Echipa noastră de dentiști și asistenți se va asigura că experiența dvs. este cât mai confortabilă posibil, oferind în același timp o îngrijire excelentă.

 

Implanturile dentare vă pot ajuta să vă recâștigați încrederea și să vă bucurați din nou de viață! Cu expertiza noastră, vă putem reda un zâmbet frumos, cu dinți care arată natural și se simt confortabil. Și pentru că durează pentru totdeauna, nu mai este nevoie de înlocuiri costisitoare sau de vizite costisitoare la dentist în fiecare an! Este timpul pentru un implant dentar Brăila, durabil în timp!

 

Implanturile dentare sunt o procedură comună care poate fi necesară dacă ați pierdut unul sau mai mulți dinți, mai ales ca adult. Procesul de plasare a acestora este foarte asemănător cu implantarea altor părți sau oase din corpul dumneavoastră. Pentru ca procedura să aibă loc cu piesele din titan trebuie să existe un contact între ele, ceea ce poate avea loc numai atunci când sunt implantate în țesutul osos. Dacă toate acestea sună copleșitor și doriți ajutor din partea echipei noastre de experți de la Stelidental, atunci vă rugăm să ne contactați astăzi! Vom lucra cu dvs. individual până când vom găsi soluția perfectă pentru situația dvs. unică, astfel încât să fiți mai mult decât mulțumit!

 

Beneficiază și tu de proteză pe implanturi Brăila, pentru că zâmbetul tău merită un motiv bun pentru a străluci zilnic.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru o programare sau contactează-ne la numerele de telefon 0723 137 978 și 0239 616 036.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.