Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Implant dentar Brăila

Implant dentar Brăila

 

Ce este implantul dentar

Un implant dentar reprezintă la momentul actual singura metodă prin care un dinte pierdut complet poate fi înlocuit în arcada dentară.

Așa cum coroana dentară poate fi înlocuită printr-o alta artificială, rădăcina dentară naturală poate fi înlocuită printr-un implant dentar, care este de fapt o piesă metalică, realizată dintr-un aliaj de titan sau un alt material biocompatibil și biointert, care să asigure osteointegrarea eficientă și rapidă a implantului, fără reacții de respingere din partea organismului.

Implant dentar Brăila? Clinica Stelidental este aici pentru tine, cu cele mai moderne tratamente de implantologie dentară.

 

Funcțiile implantului

 • Înlocuirea rădăcinii dentare pierdute, pentru conservarea țesutului osos de susținere. Procesul de osteointegrare constă în regenerarea țesutului osos din jurul implantului, în așa fel încât acesta să ajungă să includă implantul. Textura materialului și modul de proiectare a implantului sunt de maximă importanță pentru succesul osteointegrării, dar și condițiile de inserare și respectarea de reguli stricte.
 • Redarea funcționalității integrale a danturii;
 • Prevenirea migrării dentare. Dinții învecinați și cei antagoniști tind să acopere spațiul gol creat, pentru susținerea unei masticații corecte;
 • Suport stabil pentru coroana dentară artificială care completează viitorul dinte, pentru viitoarea punte dentară sau proteză dentară fixă;
 • Refacerea aspectului tânăr al fizionomiei, prin „umplerea” trăsăturilor.

 

Resorbția osoasă

Resorbția osoasă este inițiată în momentul în care un dinte este extras, urmând ca în perioada următoare aceasta să se desfășoare în ritm accelerat, pentru ca în aproximativ 6 luni de la extracție, nivelul osos să scadă cu 60%.

Dacă nu este stimulat de prezența unei rădăcini dentare, țesutul osos se retrage, în lipsa unui scop bine definit. Drept urmare, trăsăturile fizionomice se modifică, apărând aspectul de obraz „supt”și riduri în jurul buzelor. Acest aspect este caracteristic îmbătrânirii și ar trebui evitat.

Alege tratamentul prin implant dentar Brăila, alege Stelidental.

Majoritatea (peste 90%) tratamentelor de implantologie orală realizate în țara noastră necesită augmentare osoasă, pentru obținerea de rezultate optime, stabile în timp. Aceasta pentru că prevenția încă nu își are locul bine-meritat, în cadrul îngrijirii orale a pacienților.

 

Există tehnici speciale prin care poate fi prevenită resorbția osoasă:

 • extracția dentară atraumatică (minim-invazivă, cu minimă pierdere de țesut;
 • conservarea alveolei dentare (umplerea alveolei, imediat după extracția dintelui, de biomateriale de grefare osoasă). Astfel, țesuturile se vor regenera mult mai rapid, iar locul va fi pregătit pentru un viitor implant.

 

Componente ale unui dinte implantat

 

Implant dentar Braila

 • Implantul propriu-zis, constând în șurubul din titan, corpul implantului tip șurub, din titan sau zirconiu, de formă cilindrică sau conică care se introduce în osul maxilar sau mandibula;
 • Bontul protetic care se atașează de implantul dentar prin înșurubare sau cimentare.
 • Coroana dentară care se va atașa implantului dentar, prin intermediul bontului protetic. Această coroană va fi inițial una provizorie, ce are o importanță deosebită în cadrul tratamentului de implantologie, pentru obținerea unui contur gingival corect si estetic al noului dinte. În cadrul clinicii Stelidental, poți beneficia de protetică pe implanturi avansate, de coroane dentare metalo-ceramice sau ceramice pe suport zirconiu. Când spui implant dentar Brăila, spui Stelidental, pentru că suntem aproape de tine.

 

Avantaje față de lucrările protetice clasice

 • Estetica avansată a dintelui și gingiei;
 • Înlocuirea rădăcinii dentare și asigurarea unei masticații corecte, prin înlocuirea funcțională completă a dintelui pierdut;
 • Implantul este mult mai confortabil decât  lucrarea protetică de realizare a unei punți dentare;
 • Păstrarea integrității dinților învecinați;

Menținerea unui aspect tineresc al trăsăturilor, prin conservarea țesutului osos ce umple trăsăturile;

 • Singura soluție fixă de înlocuire a dinților pierduți, pentru pacienții total edentați.

 

Alege Stelidental, pentru a beneficia de implant dentar Brăila, căci, da, poți beneficia de tratamente stomatologice ultra-moderne chiar aici, în Brăila.

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.