Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Sfaturi și trucuri utile oferite de dentistul Stelidental pentru o igienă orală corectă.

Pentru a avea o igienă orală corectă, trebuie să faci mult mai mult decât să te speli pe dinți de două ori pe zi. Acesta este motivul pentru care este important să ai grijă de dinții tăi și să îți vizitezi dentistul în mod regulat.

 

La clinica Stelidental, dentiștii din Brăila sunt dedicați în a ajuta pacienții să își mențină o igienă orală perfectă.

 

În acest articol îți vom oferi câteva sfaturi și trucuri utile oferite de dentistul Stelidental pentru a te ajuta să îți păstrezi dinții sănătoși și strălucitori.

 

 • Periajul regulat al dinților
  Una dintre cele mai importante reguli pentru o igienă orală perfectă. Trebuie să te speli pe dinți cel puțin de două ori pe zi, timp de cel puțin două minute de fiecare dată. În plus, trebuie să înlocuiești periuta de dinți la fiecare trei luni pentru a evita acumularea bacteriilor pe perii periutei.

 

Dentist Brăila

 

 • Folosirea aței dentare
  Ața dentară este esențială pentru a îndepărta resturile alimentare și placa bacteriană din zonele greu accesibile, cum ar fi spațiile dintre dinți. Asigură-te că folosești ața dentară în fiecare zi pentru a preveni acumularea plăcii dentare și a cariilor.

 

 • Controlul consumului de alimente și băuturi care deteriorează dinții
  Consumul excesiv de băuturi carbogazoase, băuturi cu acid, cafea și tutun poate cauza decolorarea dinților și deteriorarea smalțului dentar. Încearcă să limitezi consumul acestor alimente și băuturi și să le înlocuiești cu alimente bogate în calciu, cum ar fi laptele și iaurtul, care ajută la întărirea smalțului dentar.

 

 • Vizita regulată la dentist în Brăila
  O vizită regulată la dentist este importantă pentru a preveni problemele dentare și pentru a identifica eventualele probleme la timp. Dentistul Stelidental poate oferi o evaluare detaliată a sănătății dentare și poate oferi sfaturi și trucuri pentru a ajuta la menținerea unei igiene orale perfecte.

 

Dentist Brăila

 

 • Îndepărtarea tartrului și a plăcii dentare
  Tartrul și placa bacteriană pot cauza gingivită, carii dentare și alte probleme dentare. Este important să îndepărtezi tartrul și placa bacteriană la fiecare vizită la dentist, prin intermediul detartrajului profesional sau a altor tratamente dentare.

 

 • Curățarea limbii
  Curățarea limbii este importantă pentru a îndepărta bacteriile care se acumulează pe aceasta și care pot cauza respirația urât mirositoare. Folosește o periuță specială pentru a curăța limba sau o periuță de dinți moale pentru a îndepărta placa bacteriană de pe aceasta.

 

 • Consumul de apă
  Consumul regulat de apă ajută la eliminarea particulelor de mâncare rămase între dinți și la reducerea nivelului de acid din cavitatea orală. În plus, apa ajută la hidratarea corpului și la menținerea unei stări generale bune de sănătate.

 

O igienă orală perfectă necesită un angajament constant și o atenție la detalii.

 Prin urmarea acestor sfaturi și trucuri oferite de dentistul Stelidental, poți menține o igienă orală excelentă și sănătoasă pe termen lung.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.