Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Servicii dentare premium în Brăila

dentist Brăila

 

Nu este un secret că îngrijirea dentară poate fi costisitoare. Cum ar fi dacă v-am spune că există un loc unde puteți beneficia de servicii stomatologice de calitate superioară, totul la un preț accesibil?

 

Cu dentist Brăila, la clinica noastră Stelidental, veți câștiga o experiență plăcută și rezultate premium!

 

De ce suntem recunoscuți pentru serviciile dentare premium? Răspunsul nu poate fi mai simplu! Oferim gama completă de tratamente, folosim tehnologii avansate și tehnici moderne, totul sub îndrumarea echipei multidisciplinare, cu experiență vastă în domeniu.

Pentru a avea o imagine mai clară asupra lumii noastre stomatologice, cu dentist Brăila, vom discuta în cele ce urmează despre serviciile pe care le oferim și cum care sunt elementele care ne diferențiază. Iată, așadar, care sunt acestea:

 

  • Implantologie - Implantul dentar este la ora actuală una dintre modernele soluții de înlocuire a dinților lipsă. Tratamentul realizat de implantologii noștri se bazează, în primul rând, pe un control clinic amănunțit, care include și computer tomograf.
  • Endodonție - Endodonția se ocupă cu tratamentul afecțiunilor din interiorul dintelui, mai exact cu afecțiunile pulpei dentare.
  • Protetica dentară - Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare. Orice tip de proteză este realizat de tehnicieni dentari, în cadrul laboratoarelor de tehnică dentară.
  • Profilaxia - În stomatologie, profilaxia dentară reprezintă măsurile care se iau pentru prevenirea și răspândirea problemelor dentare.
  • Albirea dentară - Albirea dentară este un procedeu prin care se redau dinților îngălbeniți o culoare mai albă. Cu dentist Brăila puteți beneficia de acest tratament, folosindu-ne de laserul dentar sau aparatul Philips White Zoom, tehnologii revoluționare, care aduc rezultatele mai aproape de succes. 
  • Parodontoză - În cazul în care depunerile de placă bacteriană și tartru nu sunt eliminate printr-o igienă orală potrivită sau specializată, există posibilitatea ca, în timp, aceasta să evolueze până se ajunge la parodontoză. În cadrul clinicii noastre puteți avea parte de un tratament lipsit de durere și disconfort, deoarece folosim laserul dentar.
  • Ortodonție - Ramura medicinei dentare care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea mușcăturilor și a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Cu dentist Brăila toate nevoile și dorințele pot fi îndeplinite, punând la dispoziția pacienților toate tipurile de aparate dentare.
  • Investigația dentară 3D - ne ajutăm de tomografia dentară CBCT, utilă în mai multe ramuri ale stomatologiei. Acestea pot fi: implantologie, chirurgie, ortodonție, ORL, endodonție, parodontologie, patologie.

dentist Brăila

 

Și acum, pentru că am discutat despre tratamentele de care vă puteți bucura cu dentist Brăila, la clinica noastră Stelidental, putem aduce răspunsuri întrebării care, probabil, stă pe buzele tuturor: Ce ne diferențiază de celelalte cabinete dentare?

 

La cabinetul nostru stomatologic, ne place să credem că oferim ceva un pic diferit. Pentru început, chiar ne face plăcere să ne vedem pacienții! Știm că programările dentare pot fi stresante, așa că facem tot ce putem pentru a face din cabinetul nostru un loc cald și primitor.

 

De asemenea, credem că trebuie să le oferim pacienților noștri cea mai bună îngrijire posibilă. Asta înseamnă să folosim cea mai recentă tehnologie și să rămânem la curent cu cele mai recente progrese în stomatologie. Și înseamnă, de asemenea, să ne acordăm timp pentru a ne cunoaște fiecare dintre pacienții noștri și pentru a le înțelege nevoile individuale.

 

Așa că, dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic care să fie mai presus de restul, veniți să ne vedeți! Vă promitem că nu veți fi dezamăgiți.

Solicitați chiar astăzi o programare, iar dentist Brăila va avea grijă de zâmbetul dumneavoastră!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.