Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Dentist în Brăila

Dentist bun în Brăila

Ori de câte ori cauţi un dentist în Brăila, trebuie sa te informezi foarte bine, astfel încât alegerea ta să fie făcută în deplină cunoştinţă de cauză. Consecinţele alegerii tale se vor reflecta asupra succesului tratamentelor stomatologice şi a gradului tău de confort pe durata acestora.

Clinica Stelidental are ca principal obiectiv oferirea unei game largi de servicii stomatologice premium pacienţilor săi, într-un mediu aseptic, modern şi confortabil.

 

Medic şi manager al clinicii dentare Stelidental, Doamna Doctor Steluța Barbu are o experiență de peste 20 de ani în domeniul stomatologic.

A început cu pasiunea, a continuat cu determinarea şi a reuşit fondarea unei clinici de medicină dentară de top în Brăila.

 

În prezent, pacienţii brăileni sunt din ce în ce mai responsabili atunci când aleg un dentist în Brăila, clinica Stelidental fiind în topul alegerilor, datorită profesionalismului echipei noastre de medici şi dorinţei permanente de evoluţie şi perfecţionare.

  

 

Valori

Fiind medic specialist în stomatologie generală şi dobândind competenţe în implantologie şi radiologie, aceasta a investit timp şi răbdare în formarea unei echipe ce are la bază numai medici specializați, împreună cu care împarte aceleași valori, viziuni şi misiuni.

  • Integritate;
  • Responsabilitate;
  • Respect;
  • Comunicare;
  • Argumentare ştiinţifică a paşilor necesari în aplicarea planului de tratament;
  • Atitudine proactivă;
  • Pregătire continuă;
  • Utilizarea de tehnologii noi şi tehnici inovatoare;
  • Utilizarea de materiale calitative, produse de lideri din domeniu;
  • Crearea unui mediu sigur şi confortabil pentru pacienţi.

 

Plecând de la aceste principii şi valori, doamna doctoră, împreună cu echipa sa medicală, a construit pas cu pas această realitate, în cadrul clinicii Stelidental.

 

Viziune

Dentist bun în Brăila

 

Viziunea doamnei Doctor Barbu Steluța asupra stomatologiei de elită se reflectă în profesionalismul cu care îşi tratează pacienţii şi conduce clinica Stelidental: "Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alţii, rămâne pentru eternitate".

 

Misiune

„Misiunea mea de doctor constă şi in datoria de a împărtăşi din experiența acumulată generației următoare de medici şi respectiv spre folosul următoarelor generații de pacienți.”

Echipa medicală Stelidental se sprijină constant, comunică şi colaborează pentru oferirea de tratamente interdisciplinare de medicină dentară, de cea mai bună calitate.

 

Pregătire continuă

Doamna Doctor a participat la diferite simpozioane şi cursuri de perfecționare, obținând permisul de exercitare în Domeniul Nuclear.

În prezent, aceasta este membru I.C.O.I. (Societatea Profesional- Ştiinţifică a Implantologilor din România) şi S.S.E.R. (Societatea de Stomatologie Estetică din România).

 

Dentist bun în Brăila- Dr. Steluța Barbu

 

Numeroasele cursuri în domeniul implantologiei orale şi vasta experienţă în domeniu au şlefuit o carieră de succes ca implantolog, pentru doamna doctoră Barbu Steluţa.

 

Evoluţie

Clinica dentară Stelidental, aflată în centrul municipiului Brăila, a evoluat odată cu tehnologia modernă utilizată în procedurile stomatologice şi gama largă de servicii oferite pacienților.

Evoluţia în domeniul medicinei dentare este esenţială pentru realizarea de tratamente şi intervenţii stomatologice performante, minim-invazive şi lipsite de riscuri.

 

 

Stelidental îţi stă la dispoziţie cu tehnologii moderne, tehnici inovatoare de tratament şi toată gama de servicii stomatologice, integrate într-o singură clinică.

 Dentist bun în Brăila

 Dacă îţi doreşti o experienţă plăcută la dentist în Brăila, serviciile noastre şi atmosfera plăcută din clinică te vor convinge să rămâi pacientul nostru fidel.

 

 

Programează-te acum

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.