Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Decembrie este luna surprizelor la Clinica Stelidental!

 

Suntem extrem de recunoscători că ne-ați ales cu încredere și siguranță. Misiunea noastră este de a ne asigura că fiecare dintre pacienții noștri se bucură de o sănătate orală optimă, înțelegând totodată valoarea unei igiene dentare corespunzătoare în protejarea împotriva unor probleme semnificative. Crearea de zâmbete frumoase în fiecare zi aduce o bucurie imensă echipei noastre medicale; cu toate acestea, nimic nu întrece satisfacția pe care o primim când vedem zâmbetul autentic al pacienților noștri!

 

În luna decembrie, Clinica Stelidental își va surprinde clienții cu carduri de recompensă exclusive. Sunteți curioși să aflați ce puteți câștiga? Nu mai așteptați: De la 1 decembrie și până la 31 decembrie 2022, vizitați clinica noastră și luați un card pentru a avea șansa de a fi recompensat!

 

 

 

Și iată partea cea mai bună: Puteți obține unul dintre aceste vouchere minunate oricând în luna decembrie, iar acestea sunt valabile timp de 6 luni, începând cu 1 ianuarie și până la 30 iunie 2023.

 

Anul acesta fii chiar tu Moș Crăciun!

 

Clinica noastră Stelidental oferă servicii stomatologice sigure și fiabile, adaptate nevoilor dumneavoastră individuale!

 

Profitați acum de această ofertă incredibilă, fie pentru dumneavoastră, fie ca un cadou special pentru cineva la care țineți. Abia așteptăm să vă întâmpinăm în cabinetul nostru!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.