Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Cele mai comune probleme dentare și cum le poți preveni - un ghid oferit de clinica Stelidental.

Problemele dentare sunt comune și pot fi cauzate de o varietate de factori, cum ar fi igiena orală necorespunzătoare, alimentația și obiceiurile nesănătoase.

 

În acest ghid oferit de clinica Stelidental, dentiștii din Brăila vă explică cele mai comune probleme dentare și cum le puteți preveni.

 

 • Carii dentare
  Cariile dentare sunt una dintre cele mai comune probleme dentare și sunt cauzate de bacterii care se acumulează pe dinți și provoacă distrugerea smalțului. Pentru a preveni cariile dentare, este important să te periezi pe dinți de cel puțin două ori pe zi și să utilizezi ață dentară pentru a îndepărta placa bacteriană dintre dinți. De asemenea, este important să eviți alimentele și băuturile dulci și acidulate care pot provoca carii dentare.

 

Dentist Brăila

 

 • Parodontoza
  Parodontoza este o problemă dentară comună care apare atunci când gingiile devin inflamate și se retrag de pe dinți, expunând rădăcina dinților. Această problemă poate fi cauzată de igiena orală necorespunzătoare și poate duce la pierderea dinților. Pentru a preveni parodontoza, este important să te periezi pe dinți și să utilizezi ață dentară în mod regulat, să eviți fumatul și să vizitezi dentistul Stelidental regulat pentru o evaluare și curățare dentară profesională.

 

 • Sensibilitatea dentară
  Sensibilitatea dentară este o problemă comună care poate fi cauzată de smalțul dentar subțire sau retragerea gingiilor. Această problemă poate fi prevenită prin evitarea alimentelor și băuturilor fierbinți sau reci, perierea delicată a dinților și utilizarea unei paste de dinți special concepute pentru sensibilitatea dentară.

 

 • Dinții strâmbi sau suprapuși
  Dinții strâmbi sau suprapuși pot fi o problemă estetică și pot provoca dificultăți în perierea dinților, ceea ce poate duce la probleme dentare. Pentru a preveni această problemă, este important să începi tratamentul ortodontic la o vârstă fragedă și să vizitezi dentiștii din Brăila de la cabinetul Stelidental regulat pentru o evaluare și monitorizare a progresului tratamentului.

 

 • Problemele cu protezele dentare
  Problemele cu protezele dentare pot fi cauzate de uzură, defecte sau pierderea lor. Pentru a preveni această problemă, este important să păstrezi protezele dentare curate și să le îndepărtezi înainte de culcare pentru a evita iritația gingiilor.

 

Dentist Brăila

În concluzie, problemele dentare pot fi cauzate de mai mulți factori, dar majoritatea pot fi prevenite prin îngrijirea regulată și corectă a dinților și prin vizite regulate la dentistul Stelidental.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.