Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Îți dorești dinți mai albi? Noi avem răspunsul!

 

Dacă iei în considerare albirea dentară, probabil că ai câteva întrebări. Ce este albirea dinților? Cum funcționează? Este sigur? În această postare pe blog, vom răspunde la cele mai frecvente întrebări despre albirea dinților.

 

Așadar, dacă ești interesat să îți îmbunătățești aspectul dinților, continuă să citești!

 

  • Ce părere ai despre aspectul dinților tăi?

Te gândești la aspectul dinților tăi? Aveți vreo idee despre cum ar putea fi îmbunătățiți? Doriți să aveți dinții mai albi? Doriți să zâmbiți cu încredere acum?

 

Înțelegem că dinții pot avea un mare impact asupra stimei de sine și mulți oameni doresc să îmbunătățească aspectul estetic al zâmbetului lor.

 

Acum puteți alege dintr-o varietate de proceduri dentare care vă pot oferi rezultate de înaltă calitate și vă pot satisface cerințele și nevoile în domeniul esteticii orale.

 

Fațetele dentare, coroanele dentare și albirea dentară sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferim în cabinetul nostru.

Specialiștii noștri calificați te pot ajuta să alegi cea mai bună soluție de tratament pentru cerințele și dorințele tale particulare. Am fi încântați să vorbim despre aceste proceduri, să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie și să te însoțim în călătoria către zâmbete frumoase, complete și sănătoase.

 

  • Ai consultat vreodată un medic stomatolog?

Specialistul este persoana care îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv toate detaliile legate de tratamentele de estetică dentară, îți poate răspunde la toate întrebările pe care le ai și, de asemenea, îți poate recomanda care ar fi soluția ideală pentru situația ta specifică.

 

Cel mai important lucru este să alegi un tratament numai după ce vei consulta un medic specialist. Este posibil ca ceea ce îți doriți să nu fie tocmai opțiunea potrivită; în timpul consultului, medicul stomatolog specialist âți poate oferi alte opțiuni care să îți satisfacă cerințele și dorințele.

albire dentară Brăila

 

Albirea dentară este procesul de îndepărtare a petelor și a decolorării dinților pentru a-i face să pară mai albi. Dinții se pot păta din cauza consumului anumitor alimente și băuturi, a fumatului și a îmbătrânirii. Albirea dentară trebuie realizată într-un mod sigur și fără complicații, în cabinetul medicului stomatolog.

 

Există mai multe moduri diferite de a vă albi dinții, dar cele mai frecvente metode sunt aplicarea unui agent de albire (sub formă de gel sau de bandă) pe dinți sau utilizarea unei lumini ultraviolete pentru a activa substanța. După albirea dinților, unele persoane pot dezvolta sensibilitate dentară, dar aceasta dispare de obicei în câteva zile.

 

  • Cât de albi pot deveni dinții mei?

Ne distingem prin unicitate. Fiecare dintre noi are o dantură diferită, iar efectele albirii dentare diferă de la o persoană la alta, în funcție de gradul de decolorare sau de structura dinților.

 

După ședința inițială de 15 minute, poți anticipa că dinții tăi vor fi cu 2-4 nuanțe mai albi. Te poți aștepta la o schimbare de 5-8 nuanțe mai albe la a doua vizită la cabinet.

 

Limita de albire se bazează pe caracteristicile genetice ale unei persoane, așa că este esențial să îți amintești că este posibil ca dinții tăi să nu poată deveni mai albi decât acest prag de la a doua ședință.

 

Dacă vrei dinți mai albi, avem răspunsul! Echipa noastră de experți vă poate ajuta să obțineți dinți mai strălucitori și mai albi în doar o singură vizită.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a vedea cum vă putem ajuta să îmbunătățiți aspectul zâmbetului dumneavoastră.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.