Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Cum să obții un zâmbet mai strălucitor într-o singură zi

albire dentară Brăila

 

Vrei să știi cum să obții un zâmbet mai strălucitor în doar o zi? Ei bine, este de fapt destul de simplu! Tot ce ai nevoie se găsește sub patru cuvinte: albire dentară în Brăila.

 

Acest tratament profesional de albire a dinților vă poate lumina zâmbetul cu câteva nuanțe într-o singură vizită la dentist! În plus, este complet sigur și accesibil.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile albirii dinților și despre cum vă poate îmbunătăți sănătatea orală. De asemenea, vom oferi informații despre unde puteți găsi o clinică de albire a dinților de renume în zona dumneavoastră.

 

 

Care sunt beneficiile procedurii de albire dentară în Brăila?

Albirea dentară în cabinetul stomatologic este mai accesibilă și mai convenabilă decât alte metode.

 

Aceasta este o procedură rapidă, nedureroasă, care se efectuează sub supravegherea atentă a unui medic, în condiții de siguranță. Rezultatele pot fi observate imediat; dinții pot fi cu șase nuanțe mai albi după o singură ședință.

 

Gelul de albire este sigur pentru dinții dumneavoastră și nu îi va deteriora, astfel încât tratamentul de albire dentară din Brăila nu prezintă nici un risc.

 

În plus, albirea dentară asigură igiena orală prin eliminarea bacteriilor și a plăcii bacteriene de pe dinți - tratamentele profilactice reprezentând prima etapă de realizare al acestui tratament.

 

Cum se realizează albirea dentară în siguranță și în mod eficient?

 

Dacă vă gândiți să vă faceți albire dentară în Brăila, poate vă întrebați cum se face procedura în mod eficient și sigur. Bineînțeles, nu ar trebui încercată acasă, ci mai degrabă în cabinetul unui medic stomatolog, de către un specialist, pentru a evita orice complicații.

 

  • Înainte de a începe tratamentul, medicul va lua măsuri suplimentare pentru a vă proteja gingiile.
  • După aplicarea gelului de peroxid de hidrogen, se folosește un laser pentru a îndepărta petele și decolorările dentare.
  • Această tehnică este nedureroasă și este considerată a fi cea mai eficientă procedură de albire a dinților.
  • Albirea cu laser a dinților are multe avantaje: rezultatele sunt imediate, culoarea dinților este de lungă durată, nu are nici un efect asupra smalțului dentar și nu există efecte secundare negative.
  • După ce dinții pacientului sunt analizați, în timpul unei consultații inițiale, folosim un tratament de profilaxie pentru a curăța placa și tartrul de pe dinți. Acest lucru optimizează contactul dintre agenții chimici de albire și suprafața dentară.
  • Pacienții noștri experimentează rezultate excelente în urma serviciilor noastre de albire a dinților, cu durere sau sensibilitate redusă sau inexistentă.
  • Este posibil să fi auzit despre albirea internă a dinților (albirea endodontică) și să fi căutat informații pe această temă. Ei bine, acest tip de albire este disponibil doar pentru persoanele care, anterior, au realizat un tratament de canal.
  • Motivul pentru aceasta este destul de simplu: în acest caz, la sfârșitul tratamentului endodontic, nervul este îndepărtat și tocmai acest lucru favorizează colorarea canalului radicular, de aceea este necesar să se facă și albirea dinților, astfel încât totul să aibă un aspect estetic plăcut.

 

 

Căutați calitate, fiabilitate și profesionalism? Aveți încredere în echipa de la Stelidental pentru a avea grijă de zâmbetul dumneavoastră!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.