Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Cum poți menține rezultatele tratamentului de albire dentară profesională la Stelidental pe termen l

albire dentara braila

 

După ce ai efectuat tratamentul de albire dentară profesională la Stelidental în Brăila și ai obținut un zâmbet mai alb și mai strălucitor, este important să iei măsuri pentru a menține rezultatele pe termen lung. Aici sunt câteva sfaturi și recomandări pentru a-ți păstra zâmbetul strălucitor și a profita la maximum de beneficiile tratamentului de albire dentară.

 • Igienă orală riguroasă: O igienă orală corectă și riguroasă este esențială pentru menținerea rezultatelor tratamentului de albire dentară. Asigură-te că te periezi pe dinți de cel puțin două ori pe zi și folosești o pastă de dinți potrivită pentru dinții albi și sensibili. De asemenea, utilizează ata dentară și clătirea bucală pentru o curățare completă și eficientă a dinților.
 • Evită alimentele și băuturile care pot păta dinții: Anumite alimente și băuturi precum cafeaua, ceaiul, vinul roșu, sucurile colorate și alimentele cu pigmenți puternici pot păta dinții și pot diminua eficacitatea tratamentului de albire dentară. Încearcă să limitezi consumul acestor produse sau să le consumi în mod moderat. Dacă le consumi, poți folosi paie pentru a evita contactul direct cu dinții.
  Renunță la fumat: Fumatul este un obicei dăunător din multe puncte de vedere, iar când vine vorba de estetica dentară, poate afecta culoarea și aspectul dinților. Fumul de tutun poate provoca decolorarea și pătarea dinților în timp. Renunță la fumat pentru a-ți păstra zâmbetul alb și sănătos.
 • Vizite regulate la medicul stomatolog: Programarea de vizite regulate la medicul stomatolog este esențială pentru menținerea sănătății dentare și a rezultatelor tratamentului de albire dentară. Medicul stomatolog va realiza o evaluare completă a stării tale dentare și va identifica orice problemă sau decolorare incipientă, intervenind în mod prompt și eficient.
 • Tratamente periodice de albire dentară: Pentru a menține rezultatele obținute prin tratamentul de albire dentară, poți opta pentru tratamente periodice de întreținere. Acestea pot fi realizate la clinica Stelidental în Brăila, sub supravegherea medicului stomatolog. Tratamentele periodice vor revigora și întreține nuanța albă a dinților, prelungind efectul tratamentului inițial.
 • Evită consumul excesiv de alimente și băuturi acide: Alimentele și băuturile acide pot afecta smalțul dentar și pot duce la sensibilitate și decolorare. Încearcă să reduci consumul de alimente și băuturi precum citricele, sucurile acide și băuturile carbogazoase. Dacă le consumi, clătește-ți gura cu apă imediat după pentru a minimiza efectele negative.
 • Protejează-ți dinții de traumatisme și leziuni: Loviturile și traumatismele la nivelul dinților pot afecta aspectul lor și pot pune în pericol rezultatele tratamentului de albire dentară. Folosește protecție adecvată, precum protezătorii dentari, în timpul activităților sportive de contact sau a altor activități în care există riscul de traumatisme dentare.
 • Consultă medicul stomatolog în caz de schimbări sau probleme: Dacă observi orice schimbare în culoarea sau aspectul dinților după tratamentul de albire dentară sau dacă apar probleme precum sensibilitate excesivă sau disconfort persistent, este important să consulți medicul stomatolog. Aceste simptome pot indica alte probleme dentare și trebuie tratate prompt.
 • Urmează recomandările medicului stomatolog: Medicul stomatolog îți va oferi instrucțiuni și recomandări specifice pentru menținerea rezultatelor tratamentului de albire dentară. Asigură-te că urmezi aceste indicații și că respecți programările pentru întreținere și controale periodice.
 • Adoptă un stil de viață sănătos: Un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, hidratare adecvată și evitarea obiceiurilor nocive precum fumatul și consumul excesiv de alcool, contribuie la menținerea sănătății dentare și a aspectului estetic al dinților.

 

albire dentara braila


La Stelidental, ne dorim ca pacienții noștri să se bucure de un zâmbet sănătos și strălucitor pe termen lung. Echipa noastră de medici stomatologi specializați în albire dentară în Brăila este pregătită să te consilieze și să-ți ofere soluții personalizate pentru menținerea și îmbunătățirea aspectului estetic al dinților tăi. Programează o consultație și află mai multe despre cum poți menține rezultatele tratamentului de albire dentară profesională pe termen lung la Stelidental.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.