Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Ce alimente trebuie să evit după procedura de albire dentară?

albire dentară Brăila

 

Doriți să vă simțiți revigorat și să aveți un aspect excelent ca urmare a tratamentului de albire a dinților? Ați încercat această procedură, iar acum doriți ca nuanța de alb câștigată să dureze cât mai mult timp? Albirea dentară în Brăila este un tip de procedură non-invazivă, realizată în condiții de siguranță, care vă poate oferi un zâmbet strălucitor. Pentru toate avantajele sale, acest tratament a devenit din ce în ce mai popular în rândul pacienților.

 

După ce ați ales sau ați fost interesat de această opțiune de tratament, este important să știți cum putem păstra dinții cât mai albi și mai strălucitori.

 

Ei bine, am ajuns la punctul culminant al acestui articol, motivul pentru care ați deschis această pagină. Întreținerea dinților după tratament este un factor pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când vă faceți dinții mai strălucitori. Periajul de două ori pe zi timp de cel puțin 2 minute, folosind ața dentară după fiecare masă și urmarea vizitelor regulate la medicul dentist sunt aspecte cheie cărora trebuie să le acordați atenție.

 

După cum puteți vedea, albirea dinților nu este foarte diferită de îngrijirea orală normală pe care ar trebui să o avem. La finalul tratamentului de albirea dentară, nu va mai fi nevoie să folosiți tehnici obositoare și produse scumpe pentru a vă menține nuanța albă.

 

În schimb, trebuie să aveți grijă la alimentele și băuturile pe care le consumați, pentru a nu vă deteriora strălucirea dinților într-un timp scurt.

 

Suntem aici pentru dumneavoastră și vă vom oferi informațiile de care aveți nevoie. Ne dorim ce este mai bine pentru dumneavoastră, motiv pentru care încercăm mereu să îmbunătățim totul prin munca și empatia noastră. dorim să construim o relație puternică cu pacienții, astfel încât aceștia să beneficieze de serviciile noastre pe termen lung.

 

 

Iată 5 alimente pe care ar trebui să le eviți după tratamentul de albire dentară:

 

1. Vinul roșu

Pentru unii oameni, consumul unui pahar de vin roșu la sfârșitul zilei este la fel de important ca și cafeaua de dimineață. Nu numai că oferă relaxare după o zi lungă și obositoare la serviciu, dar oferă și beneficii pentru sănătate. Cu toate acestea, vinul este un factor care poate provoca colorarea dinților. De asemenea, medicii stomatologi vor recomanda evitarea pe cât posibil a consumului de vin după o procedură de albire a dinților, pentru a menține efectele pe termen lung.

 

2. Ciocolata neagră

Ciocolata neagra este un aliment minunat, care are și beneficii pentru organism. Totusi, pigmentul din compozitia ei poate avea efecte negative asupra dinților odată cu realizarea tratamentului de albire dentară. Aceasta situație ar putea sa influențeze aspectul smaltului dentar. 

 

3. Sosurile

La câteva zile după ce v-ați albit dinții, evitați sosurile care vă vor păta puternic noul zâmbet frumos. Printre acestea se numără: sosul de roșii, sosul de soia și alimentele marinate.

 

4. Băuturile și alimentele acide

Agenții de albire folosiți în tratamentele de albire a dinților pot slăbi smalțul dinților, așa că este bine să evitați băuturile și alimentele acide care ar putea să vă afecteze zâmbetul. Acestea includ: portocale, lămâi, lime, murături etc.

 

5. Cafeaua

Câte cești de cafea bei într-o zi? Cafeaua de dimineață este doza ta zilnică de energie? Este de înțeles, nu sunteți singurul. Cu toate acestea, consumul de cafea este adesea cauza petelor frecvente pe dinți. Medicul dentist vă va recomanda să nu beți cafea timp de 48 de ore după tratamentul de albire (sau alte băuturi cu pigmenți puternici) și, în mod ideal, să reduceți consumul pe viitor.

 

 

Vă oferim câteva informații care vă pot ajuta să deveniți mai conștienți de ceea ce implică tratamentele de albire a dinților. Aveți nevoie de mai multe detalii? Nu ezitați să ne contactați!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.