Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Albirea dinților: Sfaturi pentru îngrijirea zâmbetului

albire dentară brăila

 

Majoritatea pacienților își doresc dinți sănătoși, fără carii sau dinți lipsă, și își doresc, de asemenea, dinți albi și frumoși. De aceea, în lumea de astăzi, procedurile de albire a dinților sunt mai populare ca niciodată.

 

A crescut și numărul persoanelor care solicită tratamente stomatologice. În plus, metodele de albire a dinților sunt mai numeroase, iar produsele nu implică riscuri sau complicații viitoare, permițând pacienților să aibă dinți albi și sănătoși.

 

După ce au luat în considerare mai mulți factori, cum ar fi sănătatea orală și preferințele personale, pacienții ar trebui să discute cu medicul dentist despre cea mai bună opțiune de tratament de albire a dinților pentru ei.

 

Este important de reținut că, dacă alegeți această procedură, nuanța de alb care conferă strălucire zâmbetului dumneavoastră după tratament poate dispărea în timp.

 

Pentru a vă bucura de rezultatele albirei dentare în Brăila, trebuie să aveți grijă de zâmbetul dumneavoastră. Un beneficiu al acestui tratament cu albire dentară este faptul că oferă rezultate pe termen lung; cu toate acestea, trebuie să vă angajați în mod constant să oferiți îngrijirea de care zâmbetul dumneavoastră are nevoie.

 

Timp de cel puțin două zile după ce ai ales tratamentul de albire a dinților Brăila, evită alimentele care pot cauza pete.

 

Acest lucru include, de asemenea, fumatul sau mestecatul produselor din tutun, care ar putea lăsa pete sau urme pe dinți. Dacă ați optat pentru o albire profesională în cabinet, este posibil ca dinții dumneavoastră să fie mai poroși în urma procedurii, așa că este și mai important să nu permiteți coloranților din anumite alimente să pătrundă în acești pori și să vă păteze dinții.

 

 

Dacă sunteți în căutarea unor tratamente de succes fără durere sau disconfort, aveți încredere în echipa de la Stelidental. Cere o programare acum și vino să ne cunoști!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.