Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Albirea dentară profesională este potrivită pentru toată lumea? Există contraindicații?

albire dentara braila

 

Când vine vorba de albire dentară profesională în Brăila, mulți pacienți se întreabă dacă acest tratament este potrivit pentru toată lumea și dacă există anumite contraindicații. Albirea dentară poate fi o opțiune excelentă pentru îmbunătățirea esteticii dentare și obținerea unui zâmbet mai alb și mai strălucitor, dar este important să se țină cont de câteva aspecte înainte de a alege acest tratament.

 

Este important să consultăm un medic stomatolog pentru a determina dacă albirea dentară este potrivită pentru tine. Medicul stomatolog va evalua sănătatea ta dentară și va ține cont de factori precum:

 

Sănătatea generală a dinților

Albirea dentară profesională este mai eficientă pe dinții sănătoși, fără carii sau alte afecțiuni. Înainte de a începe tratamentul, medicul stomatolog va verifica sănătatea generală a dinților și va trata eventualele probleme existente. Este important ca structura și integritatea dinților să fie stabile pentru a obține rezultatele dorite.


Nuanța dinților

Albirea dentară este eficientă în îndepărtarea petelor și decolorărilor de pe dinți. Cu toate acestea, există anumite nuanțe și tipuri de decolorări care pot fi mai rezistente la tratamentul de albire dentară. În aceste cazuri, medicul stomatolog poate recomanda alte opțiuni de îmbunătățire a esteticii dentare, cum ar fi fațetele dentare sau coroanele dentare.


Sensibilitatea dentară

Unele persoane pot avea sensibilitate dentară crescută, ceea ce poate face tratamentul de albire dentară mai inconfortabil pentru ei. În astfel de cazuri, medicul stomatolog poate recomanda tehnici speciale pentru a minimiza disconfortul și a asigura un tratament cât mai confortabil posibil.


Contraindicații specifice

Există și situații în care albirea dentară nu este recomandată. De exemplu, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu afecțiuni gingivale sau parodontale active sau cele care suferă de hipersensibilitate dentară severă pot avea contraindicații pentru tratamentul de albire dentară. Este important să discuți cu medicul stomatolog și să îi comunici orice afecțiuni medicale sau medicamente pe care le iei pentru a evalua dacă albirea dentară este potrivită pentru tine.

 

albire dentara braila


Este crucial să înțelegem că fie  care ar fi situația, consultația și evaluarea inițială de către medicul stomatolog sunt esențiale pentru a determina dacă albirea dentară profesională în Brăila este potrivită pentru tine. Medicul va analiza toți factorii relevanți și îți va oferi recomandări personalizate.

 

În concluzie, albirea dentară profesională poate fi o opțiune excelentă pentru obținerea unui zâmbet mai alb și mai strălucitor. Cu toate acestea, este important să se țină cont de evaluarea și recomandările medicului stomatolog. Acesta va putea determina dacă ești un candidat potrivit pentru tratamentul de albire dentară și, în caz contrar, îți va oferi alternative și soluții adecvate pentru îmbunătățirea esteticii dentare.

 

La Stelidental, suntem dedicați îmbunătățirii zâmbetului și a sănătății tale dentare. Echipa noastră de medici stomatologi specializați este pregătită să te consilieze și să ofere soluții personalizate pentru îndeplinirea obiectivelor tale dentare. Programează o consultație și află mai multe despre albirea dentară profesională în Brăila și cum poate aceasta să-ți ofere un zâmbet mai alb și mai frumos!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.