Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

4 întrebări frecvente despre albirea dentară

albire dentară Brăila

 

Primul pas în evaluarea avantajelor și dezavantajelor terapiei ar trebui să fie întotdeauna o examinare dentară amănunțită, care se face în cabinetul stomatologic, sub o supraveghere atentă. Stomatologul însuși este cea mai bună persoană care poate stabili dacă sunteți un bun candidat pentru albirea dinților.

 

Dentistul dumneavoastră se poate folosi de radiografii dentare sau alte tehnologii pentru a investiga motivele care stau la baza decolorării dinților și apoi poate alege cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

 

În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, al copiilor sub 14 ani, al celor cu diferite probleme generale de sănătate (cum ar fi diabetul) și al persoanelor cu probleme parodontale și așa mai departe, este indicat să discutați cu medicul stomatolog înainte de a recurge la tratamentul de albire dentară.

 

  • Vârsta reprezintă un factor?

Albirea dinților este o tehnică sigură și neinvazivă, care poate fi efectuată oricărei persoane care își dorește un zâmbet mai strălucitor, cu vârsta mai mare de 14 ani. Care este semnificația acestei vârste? Răspunsul nu poate fi mai simplu: este momentul în care dinții permanenți au erupt complet. Nu există limitări atâta timp cât niciuna dintre secțiunile majore ale rădăcinii dentare nu este expusă.

albire dentară Brăila

 

Gelurile de albire dentară sunt folosite după ce țesuturile moi din jurul dinților au fost îndepărtate, astfel încât acestea intră în contact doar cu suprafața dinților și nu îi afectează. Nu există disconfort sau senzații neplăcute atunci când se face corect. Este posibil să simțiți doar o creștere a sensibilității după procedură, dar nu există niciun motiv de îngrijorare. Într-o perioadă scurtă de timp, sensibilitatea va dispărea.

 

  • Cât durează albul dinților?

Albirea dentară este o metodă excelentă de a vă lumina zâmbetul. Efectul final poate dura câteva luni, dar este determinat de o serie de factori.

 

Cel mai important lucru este stilul de viață, deoarece ceea ce faci zilnic afectează durata de timp în care dinții tăi pot apărea albi, strălucitori și naturali. Acesta este împărțit în trei categorii: igiena, mâncarea și băutura (cafea, vin roșu, sosuri etc.) și fumatul.

 

Atunci când vine vorba de a alege între tratamentele de albire a dinților, există anumite contraindicații de luat în considerare, precum și efortul minim pe care va trebui să îl depuneți pentru a vă menține zâmbetul alb pentru o perioadă lungă de timp.

 

În urma unui tratament de albire dentară, igiena orală nu trebuie neglijată. Periajul de două ori pe zi, folosirea aței dentare și vizitele regulate la cabinetul stomatologic vă vor menține zâmbetul mai alb pentru o perioadă lungă de timp.

 

albire dentară Brăila

Dacă încă aveți întrebări în legătură cu tratamentul de albire dentară, nu ezitați să ne contactați! Acum este foarte ușor să luați legătura cu noi!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.