Viziunea noastra este sa crestem calitatea vietii oamenilor prin preventie, tratament si educatie pentru obtinerea unei  sanatati orale.

Ca si dumneavoastră, si eu personal am fost in postura de pacient.

In primul rand caut profesionalismul actului medical. Acest lucru il vad atins prin mai multe cai :

  • Pregatirea continua. Evolutia tehnicilor si a informatiilor , daca nu sunt asimilate continuu, vor creea un handicap in rezolvarea cazurilor medicale ale pacientilor. Aceasta pregatire trebuie documentata prin atestari ale cursurilor.
  • Argumentarea stiintifica. Aplicarea tratamentelor nu in functie de “eu cred ca este …”, ci in baza dovezilor. Nu există “merge si asa”. Cred in zicala: “Asa cum faci totul, asa faci orice”.
  • Aplicarea tehnologiilor moderne si a materialelor de la liderii din domeniu.
  • Atitudinea si respectul medicului. Este important cum imi vorbeste, daca-mi explica, daca se asigura ca am inteles, imi comunica preturile si ma fereste de surprize. Este responsabil, nu ascunde daca a facut erori, gaseste o solutie adecvata si pentru mine. Sa dea dovada de integritate, sa-si respecte cuvantul (ce spune, sa si faca).

In al doilea rand caut siguranta si comfort. Vreau sa primesc dovezi precum folosirea unui instrumentar sterilizat, sa fiu intr-un spatiu igienizat conform standardelor de sanatate, riscul de a lua alte boli sa nu existe. Imi doresc sa fiu ferita de mirosurile neplacute specifice stomatologiei si sa fiu prezenta intr-un mediu cat mai prietenos.

Plecand de la aceasta viziune, construim pas cu pas aceasta realitate. Activitatile noastre sunt supuse cerintelor standardului ISO 9001.

Astfel echipa este filtrata continuu in baza acestor valori morale.

Avem in vedere ca aplicarea tehnologiei in acord cu ultimele practici se bazeaza pe existenta resurselor financiare. De aceea, consider ca pentru acest capitol, trebuie alocate resurse dedicate in mod constant in detrimentul tentatiei de ai consuma in salarii sau comisioane.

De asemenea, eu cred ca misiunea mea de doctor consta si in datoria de a impartasi din experienta acumulata generatiei urmatoare de medici si spre astfel spre folosul urmatoarelor generatii de pacienti.

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si va asiguram ca eforturile noastre sunt concentrate pe imbunatatirea continua a serviciilor medicale.

Va asteptam cu drag,

Steluta Barbu