Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Protetica

Vă gândiți la tratamentul cu punți dentare? Iată ce trebuie să aflați!

punți dentare Brăila

 

Dacă vă gândiți la un tratament cu punți dentare, veți dori să citiți mai întâi acest lucru! În această postare pe blog, vom discuta despre ce sunt punțile dentare, cum se utilizează și câteva dintre avantajele și dezavantajele obținerii lor. De asemenea, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să aveți grijă de punțile dentare, astfel încât să le puteți păstra aspectul și starea lor optimă. Așadar, dacă sunteți curioși despre punțile dentare, citiți mai departe!

O punte dentară este un dinte artificial care este folosit pentru a umple golul creat de unul sau mai mulți dinți lipsă. Puntea este ancorată la locul ei de coroane dentare, care sunt plasate pe dinții adiacenți.

 

Procesul de plasare a unei punți dentare durează, de obicei, două vizite la medicul dentist. În primul rând, dinții piloni sunt pregătiți pentru plasarea coroanelor.

 

Apoi, se face o amprentă a dinților pregătiți, care este folosită pentru a crea puntea. Odată ce puntea este completă, aceasta este montată la locul ei, iar coroanele sunt cimentate.

 

Cu o îngrijire adecvată, o punte dentară poate dura mulți ani.

 

  • Cine este un candidat bun pentru tratamentul cu punți dentare și cine nu este?

Dacă vă gândiți la un tratament cu punți dentare, poate vă întrebați dacă sunteți un candidat bun.

 

Punțile dentare sunt de obicei recomandate persoanelor care au unul sau mai mulți dinți lipsă. Cu toate acestea, există unele persoane care nu sunt candidați buni pentru punți dentare.

 

De exemplu, dacă aveți boală parodontală, este posibil ca gingiile dumneavoastră să nu fie suficient de puternice pentru a susține o punte dentară.

 

În plus, dacă aveți carii dentare sau boli ale gingiilor, medicul dentist vă poate recomanda alte opțiuni de tratament înainte de a lua în considerare o punte dentară.

 

Dar dacă aveți o sănătate orală bună și vă lipsesc doar câțiva dinți, punțile dentare ar putea fi tratamentul potrivit pentru nevoile și dorințele dumneavoastră.

 

punți dentare Brăila

  

  • Care sunt beneficiile punților dentare?

Un dinte lipsă poate fi mai mult decât o simplă problemă cosmetică. Poate duce, de asemenea, la probleme cu mâncatul și vorbirea și poate face ca dinții din jur să se deplaseze în afara alinierii.

 

Punțile dentare sunt o soluție populară pentru dinții lipsă, iar acestea oferă multe beneficii.

 

Punțile dentare pot restabili funcția dinților, vă pot îmbunătăți aspectul și pot preveni deplasarea dinților din jur. De asemenea, sunt relativ simplu de instalat și pot dura mulți ani cu o îngrijire adecvată. Dacă vă gândiți la o punte dentară, asigurați-vă că discutați cu medicul dentist despre beneficiile și riscurile potențiale.

 

  • Cât costă, în medie, tratamentul cu punți dentare?

Când vine vorba de lucrări dentare, nu există o soluție unică pentru toți. Costul tratamentului cu punți dentare poate varia în funcție de câți dinți artificiali este nevoie pentru a acoperi golurile dentare cu care vă confruntați, materialul folosit și tipul de punte.

 

Pentru a avea o imagine cât mai clară asupra costurilor, se va realiza un plan de tratament personalizat. În acest caz, medicul stomatolog vă va explica pașii de tratament și costurile impuse.

 

De asemenea, puteți consulta lista noastră de prețuri.

 

Deci, iată - tot ce trebuie să știți despre punțile dentare! Dacă luați în considerare această opțiune de tratament, asigurați-vă că discutați cu medicul dentist și puneți-i orice întrebare pe care o aveți.

Vă așteptăm în clinica noastră Stelidental pentru a vă putea recăpăta zâmbetele complete, sănătoase și funcționale!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.