Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Protetica

Proteze dentare: ce sunt, tipuri, avantaje, prețuri

proteze dentare Brăila

 

Dacă vă lipsesc unul sau mai mulți dinți, protezele dentare pot fi soluția perfectă pentru dumneavoastră. Protezele dentare sunt dinți detașabili care pot fi utilizați pentru a înlocui dinții lipsă și există mai multe tipuri diferite de proteze dentare disponibile. În această postare de pe blog, vom discuta despre diferitele tipuri de proteze dentare, avantajele acestora și cât costă. De asemenea, vom oferi câteva sfaturi despre cum să aveți grijă de proteza dentară.

 

Protezele dentare sunt concepute pentru a înlocui dinții lipsă și pentru a ajuta oamenii să își recapete abilitățile normale de mestecat și de vorbit.

 

O proteză dentară Braila vă poate ajuta să vă recâștigați încrederea în sine prin refacerea zâmbetului dumneavoastră. Lipsa dinților poate provoca mult disconfort, atât fizic, cât și emoțional. Protezele dentare Brăila vă pot ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții, redându-vă capacitatea de a mânca, de a vorbi și de a socializa fără teamă sau jenă.

 

Acest lucru nu face decât să contribuie la o mai bună calitate a vieții. Protezele dentare vă pot oferi un nou început, iar întreținerea lor este simplă și directă.

 

După ce luăm măsurători precise, vă vom ajusta proteza la comandă, astfel încât să fie confortabilă și ușor de adaptat. Veți purta acest corp străin în următorii câțiva ani, așa că vrem să ne asigurăm că este perfectă pentru dumneavoastră.

 

Ca să nu mai vorbim de faptul că veți putea mesteca din nou mâncarea fără durere și că zâmbetul dumneavoastră va reveni la normal.

 

Avantajele protezelor dentare variază în funcție de tipul pe care îl alegeți sau care vă este recomandat de medicul dentist.

 

Acestea se regăsesc în două mari categorii: proteză fixă, pe implanturi, și mobilă.

proteze dentare brăila

 

Protezele fixe sunt proteze care sunt atașate la implanturile sau dinții existenți. Acestea pot fi îndepărtate doar de către un dentist.

 

Veți avea siguranța de a mesteca și vorbi cu acest tip de proteză. În același timp, deoarece proteza este bine ajustată și bine fixată, senzația de cădere sau de mișcare este redusă sau chiar inexistentă.

 

Acest tip de proteză poate fi montat pe un număr mai mare de implanturi sau chiar pe întreaga dentiție. În cazul protezelor fixe pe implanturi, se folosește, de asemenea, gingia artificială dacă osul s-a deteriorat. Această metodă este considerată cea mai sigură modalitate de a înlocui dinții lipsă.

proteze dentare brăila

 

Proteza mobilă este ținută pe implanturi sau pe dinții naturali cu ajutorul unor dinți protetici. Puteți să o îndepărtați singur pentru o igienizare adecvată.

 

Proteza mobilă este de două tipuri: parțială și totală. Cea partiala ofera posibilitatea ancorarii acesteia in diferite moduri.

 

Scoateți-vă întotdeauna proteza dentară și curățați-o după mese și înainte de a merge la culcare. În plus, verificați și adăugați din când în când material de căptușire pentru a evita ca aceasta să se lărgească sau să devină instabilă.

 

Prin urmare, dacă vă lipsesc dinți, aceștia pot fi restaurați cu ajutorul unei proteze dentare potrivite pentru dumneavoastră.

Care este prețul unei proteze dentare?

Nu există un răspuns unic la această întrebare, deoarece prețul protezelor dentare poate varia în funcție de o serie de factori, precum: tipul de proteză de care aveți nevoie (parțială sau totală), materialele folosite și complexitatea cazului stomatologic individual.

 

Pentru a vă face o idee mai bună asupra prețului pe care îl necesită acest tip de tratament, puteți consulta lista noastră de prețuri.

 

Dacă vă gândiți la proteze dentare, sperăm că acest articol v-a ajutat să înțelegeți mai bine ce sunt acestea, cum funcționează și care sunt diferitele tipuri și prețuri. De asemenea, vă încurajăm să vizitați site-ul nostru sau să ne sunați astăzi pentru a programa o consultație - am fi mai mult decât fericiți să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți!

Solicitați chiar astăzi o programare! Împreună putem construi povestea zâmbetului dumneavoastră!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.