Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Protetica

Protetică dentară: află toate informațiile de care aveți nevoie

protetică dentară Brăila

 

Dacă sunteți în căutarea unor informații legate de protetica dentară, atunci ați ajuns la locul potrivit. În această postare pe blog, vă vom oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată cu privire la sănătatea dumneavoastră dentară.

 

Protetica dentară poate fi folosită pentru a înlocui dinții lipsă, pentru a remedia problemele dentare și pentru a vă îmbunătăți zâmbetul. Vom discuta despre diferitele tipuri de proteze dentare disponibile și vă vom ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

 

Ca definiție, este esențial de reținut faptul că protetica dentară este ramura stomatologiei care se concentrează pe înlocuirea dinților lipsă sau pe reabilitarea arcadelor dentare.

 

Integritatea orală poate fi restabilită prin tratamente protetice precum: proteze dentare, fațete dentare, coroane dentare și punți dentare.

Proteze dentare

Proteza dentară este o soluție obișnuită pentru pierderea dinților, care vă va reda capacitatea de a mânca și de a vorbi corect.

 

Folosirea unei proteze Braila vă ajută să vă recăpătați zâmbetul și să scăpați de disconfortul cauzat de lipsa dinților.

Acest lucru nu poate fi decât benefic pentru calitatea vieții cuiva într-un mod semnificativ. Protezele dentare vă oferă un nou început, iar întreținerea lor este simplă și directă.

 

După ce luăm măsurători extrem de precise, personalizarea protezei dvs. va face mult mai ușoară adaptarea și tolerarea obiectului străin pe care îl veți folosi în următorii câțiva ani.

 

În plus, vă puteți mesteca alimentele fără probleme și vă puteți recăpăta un aspect plăcut.

 

Avantajele fiecărui model de proteză dentară depind și de tipul de proteză pe care medicul dentist îl recomandă.

Tipurile de proteze dentare de care puteți beneficia în cadrul clinicii noastre stomatologice din Brăila sunt: proteze dentare fixe, pe implanturi și protezele dentare mobile.

 

protetică dentară brăila

 

Coroane dentare

O coroană dentară este utilizat pentru a restabili forma și funcția naturală a unui dinte deteriorat.

 

Există mai multe motive pentru care această componentă este atât de importantă.

 

De exemplu, atunci când există carii mari, netratate, iar prin îndepărtarea lor pacientul rămâne cu mai puțin de jumătate din suprafața naturală a dintelui.

 

O coroană dentară este, de asemenea, singura alegere în cazul în care un dinte este fracturat și înlocuit cu materiale compozite, deoarece poate reface zâmbetul.

 

Coroanele dentare nu numai că vă protejează dinții împotriva ruperii, dar vă permit și să vă păstrați dintele natural pentru o perioadă de timp mai lungă.

 

Coroanele dentare din Brăila sunt, de asemenea, o opțiune fantastică pentru cei care suferă de bruxism sau se confruntă cu eroziunea dentară. Optând pentru coroanele dentare, puteți evita cu totul deteriorarea masivă a dinților dumneavoastră.

 

protetică dentară brăila

 

Puntea dentară

O punte dentară este un dispozitiv protetic care este utilizat pentru a repara sau reface dinții lipsă sau pentru a proteja sau remodela dinții grav afectați. O punte dentară utilizează dinții adiacenți spațiului edentat pentru a susține unul sau mai mulți dinți protetici (artificiali). Pentru a construi puntea, acești dinți trebuie șlefuiți și, în cele mai multe cazuri, devitalizați.

 

protetică dentară brăila

Dacă aveți întrebări despre ce tip de restaurare este cel mai potrivit pentru dumneavoastră, nu ezitați să vă întrebați medicul dentist. Echipa Stelidental este aici pentru tine!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.