Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Protetica

Află de la ce vârsta poți opta pentru tratamentul cu coroane dentare

 

Poate vă întrebați care este limita de vârstă pentru tratamentul cu coroane dentare. Răspunsul este că nu prea există una!

 

Coroanele dentare pot fi realizate pe pacienți de toate vârstele, în funcție de nevoile dentare individuale ale acestora.

Cu toate acestea, există anumiți factori de care medicul dentist va ține cont atunci când va decide dacă tratamentul cu coroane dentare este sau nu potrivit pentru dumneavoastră.

 

În această postare pe blog, vom discuta acești factori și vă vom ajuta să determinați dacă coroanele dentare sunt cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră!

1. Ce este o coroană dentară și care sunt beneficiile acesteia?

O coroană dentară este o restaurare care acoperă un dinte pentru a-i reda forma, dimensiunea, rezistența și aspectul. Coroanele sunt cel mai adesea folosite pentru a restaura dinții care au fost sparți, deteriorați din diferite motive.

 

Coroanele dentare oferă multe beneficii: îmbunătățesc aspectul dinților, îi fac mai puternici și mai durabili și pot ajuta la protejarea dinților de deteriorări ulterioare. Sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru repararea dinților care au fost deteriorați în mare măsură de carii sau traumatisme.

 

coroane dentare Brăila

 

2. Cum știți dacă aveți nevoie de o coroană dentară?

Există câteva scenarii în care medicul dentist vă va recomanda probabil plasarea unei coroane dentare. Dacă aveți un dinte care este grav cariat, o coroană dentară poate ajuta la restabilirea integrității dintelui. Coroanele dentare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a susține o punte dentară sau în scopuri cosmetice. În plus, dacă ați efectuat un tratament de canal, medicul dentist poate plasa o coroană dentară peste dintele tratat pentru a ajuta la protejarea acestuia de daune viitoare.

3. La ce vârstă poți opta pentru un tratament cu coroane dentare?

Vârsta nu este un factor important atunci când vine vorba de tratamentul cu coroane dentare. Procedura poate fi recomandată pacienților de orice vârstă, în funcție de nevoile lor individuale. Mulți seniori aleg să își pună coroane pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului lor sau pentru a proteja dinții deteriorați. În unele cazuri, coroanele pot fi folosite și pentru a susține o punte dentară. Dacă vă gândiți la un tratament cu coroane dentare, asigurați-vă că vă consultați cu medicul dentist pentru a discuta dacă aceasta este opțiunea potrivită pentru dumneavoastră.

 

coroane dentare Brăila

 

4. Cât costă în medie un tratament cu coroane dentare?

Nu este nevoie să spargeți banca pentru a obține un zâmbet perfect. La cabinetul nostru, oferim coroane dentare de înaltă calitate la un preț accesibil. Cu opțiunile noastre de finanțare, puteți obține tratamentul de care aveți nevoie fără a vă îndatora. Iar cu garanția noastră de potrivire a prețului, puteți fi sigur că obțineți cea mai bună ofertă.

Așadar, ce mai așteptați? Programează o programare astăzi și lasă-ne să te ajutăm să obții zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.