Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Pedodonție

Vino cu copilul la dentist în Brăila!

dentist in braila

 

De ce să vii cu copiii la dentist în Brăila? Pentru că controalele dentare regulate fac mai mult decât doar să curețe dinții.

Medicul nostru pedodont te va ajuta să previi orice probleme dentare care ar putea afecta sănătatea și igiena orală a copilului tău. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a-ți face copilul responsabil de  păstrarea dinților săi curați și sănătoși.

Obișnuiește-ți copiii să-și mențină sănătatea bucală de la o vârstă fragedă

Copiii ar trebui să se obișnuiască să viziteze regulat medicul dentist și să înțeleagă cât de important este să aibă dinți sănătoși.

Cu vizite regulate la dentist, îți vei ajuta copiii să aibă o atitudine pozitivă față de medicul stomatolog. Se vor simți confortabil pe scaunul dentistului și vor înțelege cu ușurință cum să-și curețe dinții și să-i mențină sănătoși.

Profesioniștii clinicii stomatologice Stelidental oferă tratamente pedodontice pentru copii. Programează acum o consultație stomatologică și află totul despre îngrijirea corectă a dinților copiilor. Vino cu copilul la dentist în Brăila!

 

Previi cariile dentare

Controalele regulate vor reduce riscul ca copilul tău să dezvolte carii dentare severe.

Prin discuții constante cu medicul dentist, copilul tău, cât și tu veți avea toate informațiile necesare menținerii sănătății bucale. Deci, copilul tău va sta departe de orice durere de dinți neplăcută, care îi poate provoca disconfort și probleme de concentrare.

 

Asigură-te că dinții copiilor se dezvoltă corect

Începând cu vârsta de 6 luni sau imediat ce apare primul dinte, este recomandat să mergi pentru prima dată cu copilul la stomatolog, pentru un consult de rutină. Astfel, se vor detecta eventuale probleme de erupție întârziată sau de morfologie a dinților de lapte.

Controalele dentare la vârste mici contribuie la detectarea și corectarea defectelor de formare a maxilarelor, a viciilor precum suptul degetului, a afecțiunilor precum frenul restrictiv și în principiu a oricăror afecțiuni ale cavității orale.

Medicul dentist va putea verifica dacă dinții copilului erup și se dezvoltă corect, fără probleme ortodontice.

Controalele dentare periodice vor ajuta dentistul să identifice imediat orice deficiență de fluor. Astfel, se pot lua măsuri imediate și îți va fi recomandată o soluție adecvată ce va asigura un aport adecvat de fluor. Te așteptăm cu copilul la dentist în Brăila.

 

Ajută-ți copilul să se simtă confortabil la dentist

Nu este ușor pentru un copil să se simtă confortabil într-o clinică dentară. Zgomotul provenit de la instrumentele dentare și mirosul specific pot face anxios orice copil.

Vizitarea dentistului de două ori pe an împreună cu copilul tău va face să dispară orice anxietate. Copilul tău va avea încredere în medicul dentist prin puterea exemplului, văzând că tu mergi la consulturi și tratamente plin de confort și încredere.

 

Orice mamă îți dorește sănătate orală pentru copilul său, iar pentru acest lucru îți recomandăm să folosești metode simple și corecte:

  • Clădește-i o motivație puternică, discutând cu el despre sănătatea dentară și posibilele consecințe ale îngrijirii orale necorespunzătoare;
  • Prin repetitivitate, îi vei crea obișnuința de a merge regulat la dentist;
  • Imprimă copilului o atitudine pozitivă față de actul medical și nu va percepe consultul stomatologic ca fiind ceva neplăcut.

Echipa noastră medicală va fi alături de tine și copilașul tău, pe tot parcursul dezvoltării sale, pentru o sănătate orală bună, pentru ca puiul tău să nu sufere de dureri dentare și să aibă un zâmbet frumos!

Te așteptăm la Stelidental. Vino cu copilul la dentist, în Brăila.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.