Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Ortodontie

Opțiuni moderne de tratament ortodontic: aparatul dentar invizibil

ortodonție brăila

 

Dacă vă gândiți la un tratament ortodontic pentru dumneavoastră sau pentru copilul dumneavoastră, este posibil să vă întrebați care sunt diferitele opțiuni disponibile. În această postare pe blog, vom discuta despre unul dintre cele mai populare tratamente ortodontice moderne: aparatul dentar invizibil. Aparatele dentare invizibile sunt o opțiune excelentă pentru persoanele de toate vârstele și pot ajuta la corectarea unei mari varietăți de probleme ortodontice.

Ce este aparatul dentar invizibil?

 

În fiecare an, milioane de oameni urmează un tratament ortodontic pentru a-și îndrepta dinții. În timp ce aparatele dentare metalice sunt cel mai frecvent tip de aparat dentar, acestea nu sunt singura opțiune. Invisalign este o alternativă populară la aparatul dentar metalic, care utilizează aliniatoare transparente, din plastic, pentru a îndrepta treptat dinții. Deoarece aliniatoarele Invisalign sunt practic invizibile, acestea sunt o alegere populară pentru adulții care doresc să obțină dinți mai drepți fără a atrage atenția asupra tratamentului ortodontic. În plus, aliniamentele Invisalign pot fi îndepărtate pentru a mânca și pentru curățare, ceea ce reprezintă un avantaj major față de aparatele dentare tradiționale. Dacă aveți în vedere un tratament ortodontic, nu uitați să vă întrebați medicul dentist despre Invisalign ca alternativă la aparatele ortodontice metalice.

 

ortodonție brăila

 

Cum funcționează aparatul dentar invizibil?

 

Invisalign este un tratament ortodontic care utilizează aliniatoare transparente, din plastic, pentru a îndrepta treptat dinții. Spre deosebire de aparatul dentar metalic, Invisalign este aproape invizibil și mulți oameni nici măcar nu observă când cineva îl poartă. Dar cum funcționează acești aliniatori transparenți?

 

  • Primul pas este să vizitați un ortodont sau un specialist dentar care este instruit în tratamentul Invisalign. Aceștia vor face radiografii, fotografii și amprente dentare ale dinților dumneavoastră, care sunt apoi trimise la laboratorul Invisalign. Laboratorul folosește aceste imagini pentru a crea un model 3D al dinților dvs. și pentru a concepe un plan de tratament.
  • Apoi, sunt create alinierele dvs. personalizate. Fiecare aligner este ușor diferit și, pe măsură ce îl purtați, dinții dumneavoastră se vor mișca treptat până când vor ajunge în poziția dorită, corespunzătoare.
  • Tratamentul Invisalign durează de obicei între 12 și 18 luni, dar acest lucru poate varia în funcție de gravitatea cazului dumneavoastră. La finalul tratamentului, veți avea un zâmbet nou și frumos - și nimeni nu va ști că ați purtat aparat dentar!

Beneficiile alegerii aparatului dentar invizibil în detrimentul altor tipuri de aparat dentar

 

ortodonție brăila

 

Dacă te gândești la aparatul dentar, poate te întrebi care sunt opțiunile tale. Aparatul dentar metalic tradițional este cel mai comun tip de aparat dentar, dar nu este singura alegere. Aparatul dentar invizibil Invisalign devine din ce în ce mai popular, în special în rândul adulților care doresc să mențină un aspect profesional.

 

În timp ce aparatul dentar metalic este încă o opțiune eficientă pentru îndreptarea dinților, există mai multe avantaje în alegerea aparatului dentar invizibil Invisalign.

 

În primul rând, aparatele dentare Invisalign sunt practic nedetectabile, astfel încât vă puteți îndrepta dinții fără ca nimeni să știe că purtați aparat dentar.

 

În al doilea rând, aparatele dentare Invisalign sunt detașabile, astfel încât le puteți scoate pentru ocazii speciale sau atunci când trebuie să vă spălați pe dinți și să folosiți ața dentară. În al treilea rând, tratamentul Invisalign este adesea mai rapid decât tratamentul cu aparat dentar metalic tradițional, astfel încât puteți obține rezultatele dorite într-o perioadă mai scurtă de timp.

 

Dacă sunteți în căutarea unui mod discret și eficient de a vă îndrepta dinții, aparatul dentar invizibil Invisalign poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Echipa Stelidental vă așteaptă cu soluții moderne de tratament, ideale pentru nevoile și dorințele individuale! Solicitați chiar astăzi o programare!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.