Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   Ortodontie

Îndreptarea poziției dinților cu aparat dentar Brăila

aparat dentar braila, clinica stelidental, clinica stelidental braila

 

Ortodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, ajustarea mușcăturii și a relației dintre cele două maxilare. Specialiștii în ortodonție se numesc ortodonți și folosesc diferite tipuri de metode de tratament pentru a obține rezultatul dorit.

 

Una dintre aceste metode este aparatul dentar sau aparatele ortodontice care sunt atașate de dinți, de obicei prin bracket-uri metalice lipite pe suprafețele dinților. Scopul principal în utilizarea aparatului dentar este de a muta fiecare dinte la locul său corespunzător pentru ca acesta să funcționeze corect cu ceilalți dinți, precum și pentru a avea un aspect plăcut. Există multe beneficii asociate cu îndreptarea dinților prin această procedură, inclusiv îmbunătățirea vorbirii și a obiceiurilor alimentare, o mai bună igienă dentară și un risc mai mic de probleme viitoare.

 

Când vine vorba de Ortodonție, ramura stomatologiei care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, ajustarea mușcăturilor și a relației dintre cele două maxilare poate fi la fel de simplă ca o schimbare de zâmbet. Asta pentru că procedurile ortodontice, precum aparatul dentar sau aparatele de contenție, te ajută să obții un zâmbet atractiv, care îți va spori încrederea în tine însuți. Iar dacă acest lucru este ceva ce căutați, atunci există medici în clinica noastră care vă pot oferi aceste tratamente.

 

Ce sunt aparatele ortodontice?

 

Pentru a obține rezultatul dorit, specialiștii în ortodonție folosesc diferite tipuri de metode de tratament. Una dintre acestea este aparat dentar Brăila sau aparatele ortodontice care sunt atașate de dinți, de obicei prin intermediul unor suporturi metalice lipite de suprafețele dinților. Scopul principal în utilizarea acestui tip de aparat este de a deplasa fiecare dinte în poziția sa corespunzătoare.

 

Tipuri de aparate dentare:

 

  • aparate dentare fixe
  • aparate dentare mobile
  • aparate dentare de contenție

 

Aveți nevoie de aparat dentar Brăila?

 

Probabil ai auzit că poate fi greu să mănânci și să vorbești atunci când ai aparat dentar. Dar, există o soluție! Aparatul dentar Brăila este modalitatea perfectă de a vă face viața mai ușoară atunci când suferiți de anomalii dentare. Acesta iți permite să mănânci și să vorbești în mod normal, fără nicio interferență din partea metalului sau a bracketurilor. În plus, sunt disponibile într-o varietate de culori, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească stilului dumneavoastră!

 

Îți dorești dinți drepți?

 

Nu trebuie să fii o celebritate sau să ai gene perfecte. Ortodontul vă poate face zâmbetul să arate ca și cum ar aparține paginilor unei reviste. Iar cu aparatul dentar Brăila, nu vei mai avea nevoie niciodată de un alt aparat!

 

Aparatul dentar este cea mai bună modalitate de a obține acel zâmbet de Hollywood fără a fi nevoit să petreci ore întregi în fiecare săptămână la cabinetul stomatologic. Este timpul să preiei controlul asupra sănătății tale dentare și să faci ca dantura ta să arate cât mai bine!

 

Dacă sunteți în căutarea unui dentist din zona locală care vă poate ajuta să vă îndreptați dinții și să rezolvați o problemă de supraaglomerare dentară, clinica Stelidental este o alegere excelentă. Acesta oferă mai multe tipuri de aparate dentare concepute pentru a rezolva problemele tale cu dinții strâmbi, astfel încât să te simți încrezător în tine și să zâmbești din nou! Contactați-ne astăzi dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre serviciile noastre.

Beneficiază și tu de proteză pe implanturi Brăila, pentru că zâmbetul tău merită un motiv bun pentru a străluci zilnic.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru o programare sau contactează-ne la numerele de telefon 0723 137 978 și 0239 616 036.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.