Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Proteză pe implanturi Brăila – un motiv bun ca tu să zâmbești din nou!

Proteză pe implanturi Brăila

 

Nu îți ascunde zâmbetul doar din cauza lipsei dinților! Cu ajutorul implanturilor dentare All-on-4, îți oferim un nou motiv pentru a zâmbi din nou.

 

În cadrul clinicii SteliDental beneficiezi de o procedură sigură și nedureroasă în timpul implantării, cu utilizarea de anestezice avansate, de către medicii noștri profesioniști, bine pregătiți.

 

Implanturile dentare tipice sunt șuruburi mici din titan introduse în osul maxilarului pentru a înlocui un dinte lipsă. Un dinte protetic este atașat la șurub pentru a-și stabiliza poziția. Conceptul utilizează doar patru, respectiv 6 implanturi în locul celor individuale, care înlocuiesc fiecare un singur dinte. Aceste implanturi servesc drept stâlpi de susținere pentru protezele care sunt fixate permanent pe acestea.

 

Clinica stomatologică SteliDental îți oferă servicii complete pentru tratamentul cu proteză dentară fixă Brăila. De asemenea, vei  experimenta un confort deplin pe durata procedurilor.

 

Echipa noastră medicală cuprinde unii dintre cei mai buni profesioniști din Brăila și împrejurimi, care au ca obiectiv să se asigure că părăsești clinica cu încredere reînnoită și cu un foarte bun motiv să zâmbești din nou.

 

Proteză pe implanturi Brăila - avantaje față de alte tratamente de înlocuire a dinților

  • Nu este necesară adiția osoasă - Pacienții care nu au suficientă masă osoasă pot apela totuși la varianta protezei pe implanturi. Procedura în acest caz este rapidă și mai puțin costisitoare în comparație cu implanturile individuale;
  • Vindecare mai rapidă - Deoarece intervenția de protezare pe implant este minim invazivă și nu necesită adiție osoasă, pacienții se recuperează rapid după procedură;
  • Mai puțin risc de complicații - Riscul de complicații dentare postoperatorii, cum ar fi vânătăi, umflături și disconfort, este mai mic.
  • Structură facială îmbunătățită - Implanturile te pot ajuta să îți restabilești structura generală a feței și să contribui la un aspect mai tânăr, la maxilarul funcțional și la o vorbire mai corectă și facilă.

 

 

Beneficiile tratamentului cu proteză pe implanturi Brăila

 

Avantajele tratamentului cu proteză pe implanturi Brăila

  •  Fără intervenții chirurgicale lungi. Cu proteză pe implanturi Brăila poți înlocui complet o arcadă dentară, printr-o intervenție chirurgicală minoră, care necesită o perioadă scurtă de timp. Implanturile dentare All-on-4/6 sunt așezate cu precizie, în poziție strategică, fără să fie necesară inserarea de implanturi individuale pentru a atașa fiecare dinte protetic.
  • Tratament cu rezultate de lungă durată. Implanturile dentare sunt fabricate din titan, un material puternic și ideal care odată inserat, se combină cu osul tău viu și funcționează eficient ca parte a acestuia. În cele din urmă, implantul devine complet o parte a maxilarului și o bază solidă pentru noii tăi dinți.
  • Zâmbet cu aspect natural. Implanturile sunt cea mai bună opțiune dacă dorești să ai un zâmbet complet funcțional și cu un look natural.
  • Previne pierderea osoasă viitoare. Deoarece implanturile din titan se contopesc cu osul, riscul pierderii osoase a maxilarului este redus la minimum și te ajută să îți menții structura feței.
  • Tratament rapid, totul într-o zi. Implanturile All-on-4 se pot face în aceeași zi cu o proteză temporară, astfel încât să ieșiți din clinică cu un zâmbet nou. La următoarea dvs. vizită, dinții protetici permanenți vor fi atașați la implanturi. 

Beneficiază și tu de proteză pe implanturi Brăila, pentru că zâmbetul tău merită un motiv bun pentru a străluci zilnic.

 

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru o programare sau contactează-ne la numerele de telefon 0723 137 978 și 0239 616 036. 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.