Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Implant dentar rapid în Brăila

Implant dentar rapid in Braila

 

Restaurează-ți zâmbetul într-o singură ședință de tratament stomatologic de implantologie.

 

Mii de pacienți aleg în fiecare an să își refacă zâmbetul cu implanturi dentare. Cu toate acestea, unii pacienți sunt descurajați de durata procesului de vindecare, de trei până la șase luni, necesar pentru ca implanturile să aibă succes.

 

Ca o alternativă convenabilă, specialiștii clinicii Stelidental din Brăila sunt fericiți să poată oferi tratamente cu implanturi într-o singură zi, pentru pacienții care doresc să economisească timp. Află mai multe despre beneficiile acestui tratament și dacă te poți califica pentru acest tip de tratament rapid.

 

 

Ce este tratamentul cu implant dentar rapid

 

Implanturile într-o zi, cunoscute și sub numele de „one day implant” sau implanturi cu încărcare imediată, funcționează la fel ca implanturile tradiționale.

 

Singura diferență este că coroana artificială poate fi atașată la implant imediat după ce acesta a fost inserat în os.

Specialiștii noștri vor utiliza tehnologie avansată pentru a se asigura că implantul este plasat în siguranță și se va stabiliza corect în os.

 

Profitând de această opțiune, putem reduce dramatic timpul de tratament, iar tu vei beneficia de înlocuirea dintelui în aceeași zi.

 

Implant dentar rapid in Braila

 

Ești un bun candidat pentru acest tip de tratament avansat de implantologie dentară?

 

Cel mai bun mod de a vă determina candidatura pentru o înlocuire a dintelui pierdut, într-o singură zi este să programezi o consultație la noi, dar, în general, această procedură poate fi luată în considerare dacă:

 

  • Dintele afectat este vizibil în linia zâmbetului;
  • Ai un țesut osos maxilar puternic;
  • Ai gingii sănătoase;
  • Toți dinții sunt înlocuiți cu implanturi dentare.

 

Se pot aplica și alte circumstanțe de calificare. Poți fi sigur că vom face tot posibilul ca zâmbetul tău să fie  refăcut cât mai repede posibil.

 

Dacă te califici pentru înlocuirea dinților în aceeași zi, vom discuta despre procedură, îți vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și informații de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar.

 

 

Avantajele tratamentului cu implant dentar rapid

 

Implanturile cu încărcare imediată oferă unele beneficii pe care implanturile tradiționale nu le pot egala, inclusiv:

  • Eliminarea perioadei de așteptare a vindecării - În loc să aștepți luni de zile restaurarea permanentă, te poți bucura de beneficiile unui zâmbet sănătos și frumos după o singură ședință de tratament.
  • Tratament rapid, ce nu îți va afecta serviciul sau agenda zilnică - Prin condensarea întregului proces într-o singură zi, nu va trebui să îți faci griji cu privire la programul tău plin.
  • Accesibil - Mai puține vizite la clinică înseamnă mai puține facturi de plătit;
  • Confortabil – Stres redus pentru tine. Totul se termină într-o singură ședință de tratament.

 

Înțelegem că atunci când dinții lipsesc, în special în partea din față a gurii, vă pot afecta încrederea și modul în care interacționați cu ceilalți. Tratamentele noastre de înlocuire a dinților din aceeași zi vă pot ajuta să vă recâștigați încrederea și să vă întoarceți la zâmbet, vorbire, râs și mâncare fără griji.

 

Contactează-ne astăzi și vom programa o consultație, pentru a afla dacă ești un bun candidat la înlocuirea dinților din aceeași zi.

Stelidental te ajută să ai un zâmbet frumos, strălucitor, în mod rapid și eficient.

Ca tu să îți poți relua activitățile în cel mai scurt timp.

 

Implant dentar rapid in Braila

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.